Position: sygdoms > hjerte >

Aircast for mediale albuesmerter

   Mediale epicondylitis , også kendt som " golfalbue " er en smertefuld skade anlagt den ved overforbrug . Sener , der fastgør underarmsmuskulatur til det indre albuen bliver betændt og gør daglige aktiviteter er smertefuld . Iført en Aircast albue støtte eller band vil hjælpe med at lindre dine smerter og støtte din arm

Hvad er Aircast ?


Aircast er en virksomhed , der markedsfører ortopædiske produkter , der anvendes i rehabilitering , smertebehandling og fysioterapi . Aircast designs deres produkter med " luft celler " i lommer eller små puder til forsigtigt at støtte skaden .

Aircast albuebind


En Aircast albue støtte eller band er designet med en luft celle pude og en velcro lukning . Når du bærer bandet , den lille luft pude eller pude giver kompression til det skadede område og samtidig støtte din arm .

Sådan fungerer det


Når korrekt slidte, luftpude gælder pres på musklerne i din arm , og vil bidrage til at mindske stress på sener og vil bidrage til at standse enhver vibrationer fra rejser op i armen, skærpende det betændte område .

Sådan Bær Aircast Support

For mediale albue smerter, skal du skubbe Aircast albuebind din arm , så den lille luftpude, eller pude er placeret på indersiden af albuen og lidt nedenfor, hvor du føler dig mest smerte . Når du strammer bandet , behøver du ikke ønsker at gøre det så stram , at omsætning er afskåret .

Hvornår Bær Aircast Support

Du vil opdage, at ved at bære Aircast albuebind i løbet af dagen og endda natten Kan smerter forbundet med mediale epicondylitis blevet mere overskueligt og det kan bidrage til at fremme heling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------