Position: sygdoms > hjerte >

Hvordan kan jeg skære kolesterol uden at tabe ?

   Højt kolesteroltal er en helbredstilstand, der kan føre til blokerede arterier , som igen øge risikoen for hjerteanfald eller slagtilfælde . Hvis du er heldig at overleve den ene af disse episoder , du stadig risikerer delvis lammelse eller skade på dit hjerte . Det er , hvad der gør at skære dit kolesteroltal så vigtigt . Dette kan opnås , uden at tabe

kalorieindtag


For at tabe sig , skal du reducere dit indtag af kalorier . Dette er en fælles tilgang , der anvendes til at sænke kolesterol så godt. Men hvis du ikke ønsker at tabe sig , forlade dit kalorieindtag lige der, hvor det er .

Motion


Motion er terapeutisk til kroppen i en række forskellige måder . Det kan medvirke til at øge dit sortiment af bevægelse , fremme en bedre cirkulation , styrke dine knogler , og ifølge National Heart , Lung and Blood Institute , kan det også medvirke til at sænke dit kolesteroltal . Motion i 30 minutter om dagen . For at undgå at tabe , men stadig få den kolesterolsænkende fordelene ved motion , holde din intensitet moderat . Walking er et godt eksempel .

Begrænsning


Undgå fødevarer, der er højt kolesterol , mættet fedt og transfedtsyrer . Æg , med højt fedtindhold mejeriprodukter , friturestegt mad , forarbejdet kød og kommercielle bagværk , der har hydrogenerede olier er alle eksempler på højt kolesteroltal fødevarer for at undgå .

opløselige fibre

Fiber kommer i opløselige og uopløselige former . Ifølge American Heart Association , fødevarer, der er højt opløselige fibre kan medvirke til at sænke kolesterol i blodet . Fødevarer , der er højt opløselige fibre omfatter ærter , bønner , havregryn , havreklid , æble papirmasse , citrusfrugter , byg og ris klid .

Fisk

Koldt vand fisk indeholder en omega -3 essentielle fedtsyrer . Ifølge University of Maryland Medical Center , denne type fedt kan medvirke til at sænke kolesteroltallet . Fisk, der er højt indhold af omega-3 fedtsyrer inkluderer laks , hellefisk , tun , sardiner , makrel og sild .

Vaner

Rygning er en vane, som ikke kun forårsager skader på dine lunger , men det kan også forårsage skade på din arterierne og føre til forhøjet kolesteroltal . Giv op med at ryge til at skære dit kolesteroltal .

Medicin

Hvis livsstil ændringer medførte ikke dit kolesteroltal til at gå ned , kan du tale med din læge om at få en recept medicin . Statiner , fibrater , galdesyre bindende harpiks og niacin er alle eksempler på disse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------