Position: sygdoms > hjerte >

Overdoor cervikal trækkraft sæt instruktioner

   Flere forskellige cervikal traktion enheder er på markedet i dag , og næsten alle af dem producere det samme ønskede resultat. Enheden er normalt baseret på en skive , der er monteret på en dør . Hænger ned fra rullen system er normalt en rem eller sele designet til at passe rundt om hovedet eller hagen. På den anden ende af skiven systemet er enten en lille vægt eller spændinger ledningen indrettet til at trække remmen eller selen op og åbnede dermed fælles rum findes i halshvirvler

Montering traekanordning


Mest cervikal traktion enheder er monteret på dørene til brugervenlighed . Generelt første skridt i en cervikal traktion procedure er at montere enheden på toppen af en dør . Den " Neckpro , "for eksempel , leveres komplet med beslag , der er skruet ind i toppen af en dør . Installationen er relativt let at gøre , og kræver kun en skruetrækker eller boremaskine til at fuldføre opgaven .

Sikring STAP eller Harness


Mens siddende i en stol med ryggen mod døren , lavere selen til hoved /hage -niveau og anvende passende stropper . Da hver traekanordning er en lille smule anderledes , vil du ønsker at høre instruktionsmanual , der fulgte med enheden . Generelt bør remmen eller selen passe stramt omkring din hage og muligvis wrap omkring bagsiden af dit hoved .

Anvendelse Spændingen


Med selen sikkert på plads , skal du forsigtigt på spændingen ledningen at indlede trækkraft på halshvirvelsøjlen . Andre enheder kan kræve, at du eller en anden person for at placere den laveste vægt findes på den modsatte ende af skiven med materialer, der leveres . Det er vigtigt først at måle hver enkelt mængde spænding før anvendelse af nogen mere på bedst at sikre din sikkerhed og sundhed .

fjerne enheden

Alle livmoderhalskræft trækkraftenheder skal komme med en sikker fjernelse system . Man skal aldrig slippe spændingen på en enhed ved at stå op og lindre spændinger på rullen systemet . Generelt hovedet strop kommer med velcro , og hageremmen med en krog eller separate løsladelse mekanisme til at fjerne enheden .

Kontraindikationer

Livmoderhalskræft trækkraftenheder kan være farligt hvis den ikke bruges korrekt . Det er meget vigtigt først at kontakte en sundhedsperson , før du bruger en af disse enheder . Aldrig ændre enheden på nogen måde , og altid bruge enheden i henhold til de nøjagtige specifikationer , der er skitseret i manualen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------