Position: sygdoms > hjerte >

behandling i hjemmet for lugt fra øre infektion

   Øreinfektioner er aldrig behageligt . , Om smitten er din egen , kan dit barns eller din kæledyrs , smerten til tider være uudholdelig . En anden bivirkning af at have otitis media ( øre infektion ) er lugt forbundet med pus , der genereres . Hvis du bemærker en fejl lugt i din egen eller et familiemedlem øre , vil du ønsker at tage sig af det . Det vil gå væk , når infektionen forsvinder, men jo hurtigere jo bedre

Hjemmelavet Drops


Hvis øreinfektion skaber ganske lidt af smerte , bør du søge lægehjælp . Der er altid mulighed for en trommehinde brud med infektioner . Hvis du lige er begyndt at opleve symptomer og ønsker at kvæle det i opløbet , er der flere hjem retsmidler . Opklaringen af lugt er et direkte resultat af opklaringen af infektionen. En gang-testet løsning er at bruge to dråber af hvidløg olie efterfulgt af to dråber Lobelia tinktur ( findes på din lokale helsekostforretning ) . Lobelia er relateret til tobaksplanten , og har stimulerende egenskaber så godt. I virkeligheden blev Lobelia markedsført i et stykke tid som en tobak erstatning for folk , der forsøgte at holde op .
En anden urtemedicin til at prøve er en svag opløsning af tea tree ( Melaleuca ) olie . Bland en del tea tree olie til tre dele destilleret vand . Varm det lidt, og placere et par dråber i de berørte øre . De aromatiske ejendom tea tree olie kan bidrage til at maskere lugt , mens olien er antibakterielle egenskaber dræbe lugt ved kilden .
Hvis du ønsker at rydde op lugt og infektionen hurtigt , eller du ikke er i stand til at køre til helsekost butik for at få den tidligere ingredienser , kan du prøve hydrogenperoxid . De fleste mennesker holder dette på hånden i deres medicinskabet . Lå på din side med det ene øre peger op til loftet . Brug et barns medicin dropper eller en plastik sugerør til at droppe en lille mængde ( to eller tre dråber ) af hydrogenperoxid i øret . Lad det boblevand i cirka 30 sekunder. Du vil høre nogle mærkelige lyde , men det må ikke gøre ondt . Hold en væv eller vaskeklud til det behandlede øre , og lad overskydende peroxid løbe ud . Skyl øret ( eller ørerne ) forsigtigt med varmt vand . Dette middel kan løfte voks eller pus ud af øregangen , så du kan fjerne det . Fjernelse af denne pus bidrager til at mindske den ulovlige lugt i øret .

Overvejelser


Brug ekstrem forsigtighed ved behandling af dine ører . Trommehinden er bare en tynd membran , der kan briste , hvis strækkes for langt .
Selv Lobelia er relateret til tobak , det har forskellige egenskaber . Det anbefales ikke at bruge tobak i stedet for Lobelia for øre behandling .
Brug ikke hjem afhjælpe for mere end tre dage. Hvis dine symptomer ikke forbedres i tre dage, bør du se en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------