Position: sygdoms > hjerte >

behandlingsmuligheder for en splittet hip senen

   Når senen --- den fibrøst væv , der forbinder muskler til knogler --- i hofte brud eller revner , du normalt hører en " snap " på hofteleddet . En hofte sene kan rive fordi de er nedslidte eller senebetændelse . Når Tilstanden opstår på grund af seneskedehindebetændelse, er det kendt som iliopsoas tendinitis , eller interne senebetændelse , sådan tårer er udbredt blandt dansere . En revet senen kan resultere i lokaliseret smerte , svaghed , ømhed i hoften og en manglende evne til at bevæge sig frit , der bliver værre med aktivitet . Heldigvis er der forskellige behandlingsmuligheder til rådighed for en splittet hofte senen.

fælles Indstillinger


Behandling der træffes afgørelse om fra sag til sag efter din læge eller orthopedist vurderer omfanget af skader på hoftebenet og fælles . En MRI gør hende i stand til at beslutte, hvilken type behandling, hun vil ordinere . Fælles behandlingsmuligheder omfatter ris , som står for hvile , is , kompression og motion; NSAID , fysioterapi , kortikosteroider . og kirurgi

RIS Therapy


Indgiv RICE inden for de første minutter eller timer af hændelsen , hvor senen snapped . Selv om dette er normalt en indledende linje behandling , kan det være tilstrækkeligt , hvis smerte eller virkningerne af skaden er lav . Igen , skal din læge afgøre løbet af behandlingen. I nogle tilfælde , for at lette bevægelsen , vil han ordinere krykker i en periode for at sikre tilstrækkelig hvile i det berørte område .

Andre metoder


De fleste linjer af medicinering starte med NSAID , eller non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler , såsom ibuprofen eller naproxen . Disse medvirke til at lette smerter , og er som regel ikke anbefales som langsigtede behandlingsmuligheder , medmindre du vise tolerance over for behandlingen eller føler lindring over lange perioder med denne klasse af lægemidler . Kortikosteroider er det næste skridt i pleje , og disse er ordineret , hvis du stadig oplever smerter efter at have brugt NSAID .

Fysioterapi er ofte brugt i forbindelse med NSAID eller kortikosteroider og er hovedsagelig sigte på at styrke gennem generelle udholdenhed og sport-specifikke øvelser .

I de fleste tilfælde er operation ikke bruges i et splittet hip sene --- selv for komplekse eller fuldstændig tårer --- fordi muskelvævet ikke er modtagelig for kirurgisk reparation , og de fleste skader , som opstår ved muskel-sene fælles inddrage muskler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------