Position: sygdoms > hjerte >

brug af lav ogestrel for humørsvingninger

   Lav-Ogestrel er varemærket for en P-piller , der indeholder generiske stof ethinyløstradiol i kombination med norgestrel . Ogestrel er dybest set en syntetisk blanding af kvindelige hormoner , som udfører den funktion for at blokere for frigivelsen af et æg fra æggestokkene . Således dette stof virker ved at forhindre processen med befrugtningen

Behandlingsmuligheder


Hormoner og humørsvingninger hænger sammen med kvinder . Nogle kvinder , især dem, der går gennem overgangsalderen eller med en østrogen ubalance , er ordineret en hormonal eller syntetisk østrogen supplement til at styre humørsvingninger . Da Low-Ogestrel indeholder syntetisk østrogen , kan nogle kvinder overveje at prøve Lav-Ogestrel som en behandlingsmulighed for humørsvingninger . Dog kan Low-Ogestrel ikke være en effektiv stemning swing terapi , og kan faktisk forværrer tilstanden .

virker det ?


Brugen af Low-Ogestrel for humørsvingninger kan være et dårligt valg , fordi i henhold til narkotika . com , humørsvingninger er en af de bivirkninger af Low-Ogestrel . Faktisk advarer Drugs. com at lav-Ogestrel bør undgås hos personer med symptomer på depression , herunder humørsvingninger . RateaDrug. com tyder på, at cirka 50 procent af patienterne , der tog Lav-Ogestrel erfarne humørsvingninger varierer fra mild til svær som et resultat af at tage stoffet . Chancerne for at udvikle humørsvingninger som et resultat af at tage Low-Ogestrel kan stigningen for kvinder over 35 .

Alternativer


Lav-Ogestrel har andre anvendelser , som det er bedre designet . Det bruges til behandling af acne , regulerer menstruationsblødninger og korrigere hormon-relaterede problemer hos nogle kvinder . Hvis du tager Lav-Ogestrel for en eller flere af disse betingelser , kan du faktisk mærke dig selv udvikle humørsvingninger og i bekræftende fald , bør du tale med din læge . Health. reorbit. com anbefaler vitamin B tabletter , multivitaminer , C-vitamin og tranebær at minimere risikoen for humørsvingninger i forbindelse med Low-Ogestrel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------