Position: sygdoms > hjerte >

effekten af infrarød behandling på seneskade

   Deres sener gøre arbejdet for at knytte dine muskler til dine knogler . Uden dem ville bevægelse være umuligt . Når du kommer til skade en sene , det bliver betændte og smertefulde . Enhver bevægelse involverer senen bliver svært eller smertefuldt . Tendinitis er den mest almindelige form for sener . Det er ikke overraskende , at tendinitis tendens til at indtræffe omkring de hårdest arbejdende sener i kroppen-dem på ankler , knæ , håndled , albuer og skuldre . Is og hvile kan hjælpe din sener til at helbrede fra skade . Infrarød terapi kan også hjælpe til at behandle tendinitis .

Principper for Infrarød terapi


Infrarødt lys er elektromagnetisk stråling , der er uden for det synlige spektrum . Det har en længere bølgelængde og lavere hyppighed end synligt lys . Det er menes at hjælpe sår til at helbrede , til at forbedre cirkulation og forbedre muskelfunktion .

Infrarød terapi er leveret gennem lysdioder påsat fleksibel puder . Puderne sættes på huden omkring området , der er skadet , smertefulde , eller viser tegn på dårlig nerve reaktion . Dioderne udsender infrarødt lys ind i huden , stimulere cirkulation til området, hvilket bidrager til at fremme helingen .

Infrarød Terapi og Tendinitis


Den anti-inflammatoriske egenskaber infrarød terapi kan hjælpe til at fremskynde helbredelse hos patienter, der lider af tendinitis . I et norsk studie vist i januar 2006 udgaven af British Journal of Sports Medicine , testet forskere infrarød terapi på patienter, der oplevede tendinitis i akillessenen . Senest 75 minutter efter behandlingen , viste patienterne en signifikant fald i mængden af prostaglandiner , de producerede . Prostaglandiner er en sammensat kroppen producerer som reaktion på betændelse . Patienterne også oplevede et fald i smerte efter behandlingen . Forskerne forestår undersøgelsen blev det konkluderet , at infrarød behandling kan være gavnlig for patienter med en inflammatorisk tilstand som tendinitis .

Infrarød Terapi og ødem


Ud over at reducere smerter og betændelse , kan infrarød terapi også reducere ødem . Ødem er væskeretention i et område ofte er forbundet med hævelse . I en undersøgelse offentliggjort i april 2004 af Journal of Clinical Laser medicin og kirurgi, fandt forskerne , at behandling med lys fra infrarøde dioder lettet hævelse , der havde ført fra en sene skade . Effekten af at reducere ødem var næsten øjeblikkelig , hvilket forskerne til at konkludere, at infrarød terapi kan spille en nyttig rolle i recovery fra seneskader . Reduktion af ødem er forbundet med en hurtigere tilbagebetaling af funktionen i det skadede område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------