Position: sygdoms > hjerte >

er det sikkert at massere en prostata ?

   Prostata massage kan tjene flere formål , fra seksuel tilfredsstillelse til sæd hentning for medicinske forsøg . Påstande om, at prostata massage kan lindre eller endog helbrede prostatitis er uprøvede , endnu, prostata massage ikke bringe nogle fordele

Funktion


Den prostata er en del af det mandlige reproduktive system . Ifølge Ohio State University Medical Center , er prostata en valnød -store kirtel , der producerer sæd og feeds og hjælpemidler sperm under sædafgang.

Beliggenhed


Den prostata er placeret i bunden af blæren , omsluttende urinrøret . Det kan masseres gennem anus , omkring en tomme i og mod penis .

brug Massage


Prostata massage sker primært til dræning , også kendt som malke prostata . Dette kan gøres ved en urolog for at hente en sædprøve til undersøgelse eller for at mindske hævelse i forbindelse med kronisk prostatitis .
Prostata massage skal udføres af en uddannet læge eller af en partner , der er blevet trænet til sikkert udføre prostata massage .

Forberedelse

Tag et varmt brusebad til at slappe af . Sørg for, at den, der udfører massage bruger en tætsiddende latex handske og vandbaseret glidecreme . De vigtigste faktorer for giveren og modtageren er at slappe af og være tålmodig . Spændingen til enten person kan gøre massage sagen , ubehagelige og endda farligt .

Procedure

Mens iført en latex handske , forsigtigt på smøremiddel på anal åbning . Tillad modtageren til at slappe af , så fingeren let kan komme ind i anus . Fortsæt med at tilføje smøring og forsigtigt krog finger mod navlen . Fornemmelse for en solid masse og gnid forsigtigt .

Er det sikkert eller effektivt ?

Så længe prostata massage sker blidt , prostata massage er sikker . Den bekymring er, at hvis prostata massage bliver kraftig , kan prostata blive beskadiget , og den anale slimhinde kan rive , som kan forårsage alvorlige infektioner .
Hvad effekt , en undersøgelse offentliggjort i april 2006-udgaven af Urology viste ingen fordel af prostata massage til behandling af prostatitis . Den eneste dokumenterede fordel af prostata massage er seksuel tilfredsstillelse eller sæd hentning til testning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------