Position: sygdoms > hjerte >

hjælp til at betale for medicinsk behandling, hvis du har ms

   Multipel sklerose ( MS) er en sygdom i centralnervesystemet som kan føre til alvorlige komplikationer som kommunikation mellem hjernen og andre dele af kroppen er forstyrret . Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Multiple Sclerosis , den samlede levetid udgift pr person med med multipel sclerose beløber sig til omkring $ 2,2 mio. Fordi behandle dissemineret sklerose er så dyrt , at finde kilder hjælpe med at betale for behandling er afgørende

National Scleroseforeningen


The National Scleroseforeningen har mere end 60 kapitler placeret rundt omkring i USA . Hvert kapitel varierer , men de fleste give nogle form for direkte økonomisk bistand . Andre vil arbejde i forbindelse enkeltpersoner til eksisterende EU-midler . At finde et kapitel i nærheden af dig , kan du besøge hjemmesiden for National Scleroseforeningen .

Det Nationale Scleroseforeningen er også aktiv med at finde en kur mod multipel sklerose . I 202C foreningen begået 9. 200 tusind dollars for at igangsætte 26 forskningsprojekter.

multipel sklerose Foundation


Den Multipel Sclerose Foundation ( MSF ) er en service-baseret , non-profit organisation med base i Fort Lauderdale , Florida . Læger uden Grænser tilbyder serviceydelser til indkomst -privilegerede personer, der berøres af multipel sclerose . Disse tjenester omfatter hjemmepleje tilskud til let rengøring , tilberedning af måltider , transport og pusterum tjenester . De omfatter også en gang nødhjælp til regninger nødvendig for patientens sikkerhed og adgang til en bred vifte af mobilitet og sikkerhed hjælpemidler uden omkostninger .

NORD Patient Assistance Programs


National Organization for Sjældne Diagnoser ( NORD ) giver midler til personer, hvis indkomst er for høj til at kvalificere sig til Medicaid , men for lav til at betale for deres ordineret medicin . Du kan søge om midler ved at udfylde en formular til rådighed via deres hjemmeside .

Clinical Trials

Enkeltpersoner kan modtage gratis eller billig behandling ved at deltage i kliniske forsøg med eksperimentelle behandlinger . National Scleroseforeningen har en søgbar database over kliniske forsøg øjeblikket søger deltagere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------