Position: sygdoms > hjerte >

hvordan du fjerner alder pletter gennem kostændringer

   Efter flere år med at være i solen , blandet med en mindre-end-sund kost , kan alder pletter begynde at vise op på ryggen af dine hænder og ansigt . De kan være på størrelse med fregner , eller de kan måle op til en tomme . Også kendt som " leverpletter , "de er ofte grimme og pinligt, men de er ikke skadelige . Selv om der er flere hjem retsmidler og over -the-counter cremer til at hjælpe falme disse brune pletter på huden , vil vi diskutere , hvordan kosten kan bidrage til at fjerne alder pletter

Du skal bruge: .
Frugt
Grøntsager.
Vand .
Nødder.

Vitamin A.
Vitamin C.
Vitamin E.
Selen.1 .
at forstå, hvad Alder spots
Den medicinske betegnelse for alder pletter er " sol lentigines . " Disse pigmenterede hudområder er normalt flade og varierer fra grå eller lys brun til mørk brun og endog sort . De er som regel findes på skuldre, bryst , hænder og arme , og de har tendens til at være til stede på ældre over 40 år , og for dem, der har haft gentagne solen uden brug af solcreme eller anden beskyttelse .
Fordi lysere hud har mindre melanin end mørkere hud , er fair-flået mennesker mere udsatte for at få skader fra solens rays. Genetics kan også spille en rolle i sundhedssektoren af din hud . Nogle mennesker kan arve problemet hud og opdager, at de udvikler alder pletter i god tid før midaldrende .
to .
undgå yderligere solskader
Selv hvis du prøver at falme alder pletter du allerede har , gør ikke en dårlig situation værre . Start iført solcreme på alle områder af blottet hud , når du er ude i solen. Bær lange ærmer og en hat , og ophold indendørs mellem kl middag og 15:00 når det er muligt , fordi det er , når solen er på sit højeste.
3 .

en ordentlig kost kan hjælpe Fade Alder Spots
Der er mange cremer , lotions og hjem retsmidler til at hjælpe fade alder pletter , men kost og den rigtige kosttilskud kan også spille en rolle i at mindske dem og forhindre flere i fremtiden . Vi ved alle , at en sund kost er nøglen til at se og føle stor . Vær sikker på at omfatte masser af frisk frugt og grøntsager, og drikke mindst otte glas vand hver dag for at hjælpe flush toksiner fra kroppen og ud af din hud .
Undgå rygning , og begrænser dit indtag af alkohol , koffein , sukker og junk fødevarer , som de har tendens til at gøre dig se ældre end dit sande år . Hold alle olier og nødder nedkølet , så de ikke går harsk , fordi de giftstoffer kan skade din hud indefra og ud
Tilføj følgende fødevarer til din kost :
Spis fødevarer med et højt beta caroten , såsom gulerødder , græskar og søde kartofler
Inkluder vitamin E-rige fødevarer , såsom mandler , solsikkekerner og hvedekim
fødevarer med et højt C-vitamin indhold kan bidrage til at øge dit immunforsvar og holde din hud klar Vær sikker på at indarbejde appelsiner , jordbær , cantaloupe og andre vitamin C- rige fødevarer i din kost
4 .
kosttilskud for at hjælpe Fjern Age Spots
Det er ikke altid muligt at spise en ideel kost , så du kan vælge at tilføje disse tillæg til din daglige rutine . Vær sikker på at følge mærke retninger , men foreslog doser er som følger :
Vitamin E : 400 IE dagligt
vitamin A, som beta -caroten : 25. 000 IE dagligt
Selen : 200 mcg dagligt
Vitamin C: . 1. 000 mg daglig
5
Trial and Error
Over tid, du bliver nødt til at eksperimentere og se, hvilke metoder der fungerer bedst for dig . Hvad der virker for én person ikke nødvendigvis arbejde for andre . Dog beskytter huden, mens der udsættes for sol og spise en sund kost er gavnligt for alle . Hvis du opdager, at din alder pletter ikke mindre med tiden , kan du søge rådgivning hos en hudlæge , der kan anbefale laserbehandling eller tilbyde andre forslag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------