Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan date med psoriasis

   " Kun dato i vinteren , når du kan dække op hver psoriasis-ramte del af din krop . " Det er ikke gode råd for de fem millioner voksne amerikanere , som har den kroniske , inflammatoriske , noncontagious hud tilstand , og især ikke dem i dating spillet . Omkring én ud af 50 mennesker i verden har psoriasis i anden form , siger National Psoriasis Foundation ( NPF ) , og det er hvorfor dens message board-blog site har så megen diskussion om dating og hvordan til at komme forbi de første frygtede reaktioner fra dating partnere .

Dating Faser


1 .
Søg råd , og masser af det . Overvinde fortidens afvisninger . Hvis du blev diagnosticeret tidligt i livet , viser undersøgelser du er mere tilbøjelige til at have problemer afrystning negative følelser , siger Dr. Richard Langley , canadiske hudlæge og forfatter til bogen " Psoriasis : Alt du behøver at vide . " Dette understreger de varige følger af overfor psoriasis , når de unge --- og den større skyld og selvbevidsthed unge mener om psoriasis sammenlignet med mere modne voksne , siger drLangley . Disse følelser har en direkte indflydelse på dating situationer . Modne voksne kan være dating , fordi et ægteskab eller tidligere forhold brød op over psoriasis . De også nødt til at overvinde frygten for afvisning . NPF opslagstavle er fuld af eksempler på såret mennesker , der er bange for at fare mere afvisning , og mange flere , der opfordrer dem til at tage et spring fremad .
2 .
Vælg den dato scene omhyggeligt , afhængigt af hvor du har psoriasis . Hvis , som de fleste patienter , har du " involveret " områder på arme , ben og krop , vil du ikke vælger en swimmingpool for en første date .

3 .
være opfindsom , især hvis du er ung . NPF rapport om Psycho-Social virkninger af psoriasis , siger 43 procent af dem under 40 sagde, at det var en social forlegenhed , sammenlignet med 17 procent for dem over 40 år. Disse tal viser, hvor stor en forhindring psoriasis er for dem, der planlægger en dato . Undersøgelsen siger 20 procent af fundet kvinderne psoriasis et stort problem i deres dagligdag , sammenlignet med 12 procent af mændene .
4 .
Vær forsigtig . Tage tingene langsomt . Introducere emnet psoriasis , når tiden er inde. For meget oprigtighed er frastødende . Ingen ønsker at høre " Hej , jeg er Jim , og jeg har psoriasis " mere end de ønsker at høre om andre personlige detaljer for tidligt . Lad din date lære dig at kende en smule mere . NPF opslagstavle er en nyttig kilde til råd og anekdotiske eksempler på, hvordan folk mener om psoriasis .
5 .

Velkommen accept . Dr. Langley fortæller en historie om en mand , der fandt dating var OK om vinteren , når han kunne være klædt fra top til tå , og hvis han ikke havde nogen interesse i at blive romantisk . Han forblev optimistisk for at finde nogen, der kunne se forbi sine ufuldkommenheder , men kunne ikke overbevise sig om, at udseendet ikke betød noget . " Hvordan kan nogen komme over , at de første pukkel , når fysiske udseende synes at trumfe karakter ? " Han så det som Lykke , da han mødte en kvinde, som kunne se ud over den ydre fremtoning . I hendes ord var det "kun tør hud . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------