Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan tale med din dr .

   Mange forhold kan føre til hormon ubalancer . Adrenale konsumption resulterer i høje niveauer af cortisol og lave niveauer af væksthormon , en ubalance , der bidrager til ældning . En skjoldbruskkirtlen problem kan føre til enten høj eller lav mængder af skjoldbruskkirtel hormon, som kan forstyrre den korrekte funktion af stofskiftet . Overgangsalderen hos kvinder medfører et pludseligt fald ud i østrogen og progesteron , der forårsager hedeture , humørsvingninger og vægtøgning . Mænd kan også opleve hormon ubalancer med alderen . Testosteron niveauer naturligt falde , hvilket fører til lavere niveauer af energi , et fald i libido , og vægtøgning .
Hvis du har mistanke om et hormon ubalance , er det tid til at tale med din læge . Hormon ubalancer kan føre til helbredsproblemer og generelt ubehag . Din læge kan måske hjælpe . Følg disse enkle skridt til at sikre din samtale går godt og at du får alle de oplysninger du har brug for

Du skal bruge: .
Complex kulhydrat snacks , såsom hel-hvede saltkringler eller popcorn
Varm chokolade og mælk til en chokolade trang .

Adresse Hormone Spørgsmål Head On


1 .

Brug noget tid på at undersøge dine symptomer . Nedskrive nogle spørgsmål om din mulige tilstand og behandlinger for det .
2 .
Tag dine spørgsmål med dig , når du besøger din læge . Planlægger at tage noter eller spørg din læge , hvis du kan optage sessionen , så du kan gennemgå oplysningerne senere .
3 .
Hvis du har svært ved at stille spørgsmål om din læge , tage en ven eller et familiemedlem med dig til at hjælpe dig sikre, at alle dine spørgsmål bliver stillet og besvaret .

4 .
Spørg om alle potentielle behandlinger for et hormon ubalance . Nogle hormonpræparater behandlinger er meget sikker og absolut nødvendige, såsom udskiftning terapi til en ubalance på grund af en underaktiv skjoldbruskkirtel . Andre er ikke så sikker . Hormonbehandling for overgangsalderen øger risikoen for brystkræft , lungekræft , hjertesygdomme , og andre betingelser , f. eks . Så er der naturlægemidler behandlinger bidrage til at genoprette hormonbalancen . Sort Cohosh og rødkløver kan hjælpe med at afbalancere østrogen og progesteron , mens Tribulus terrestris hjælper med at forbedre testosteron niveauer hos mænd .
5 .
Tal med din læge om livsstilsændringer, der vil også bidrage til at genskabe din hormonbalance . Motion kan hjælpe din krop balance hormon niveauer naturligt . Hvis du lider af binyre udmattelse , men du måske få mere hvile til hjælpe med at bringe dine hormoner i balance igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------