Position: sygdoms > hjerte >

metronidazol for en STREP b infektion

   Gruppe B Strep er en stamme af Streptococcus bakterier , der kan forårsage alvorlig sygdom og er potentielt livstruende , især hos nyfødte , gravide kvinder , ældre patienter , eller nogen med noget , der allerede kompromitteret immunsystem . Behandlinger varierer og detektion kan være vanskeligt , da det kan være til stede i kroppen uden symptomer

Betydning


Ifølge Centers for Disease Control , gruppe B Strep er den mest almindelige årsag til nyfødte infektioner , herunder sepsis , en infektion i blodet , og meningitis . Det kan føre til lungebetændelse , røde hunde , syphillis , og selv rygmarvsbrok .

Screening


En gravid kvinde er typisk screenes for denne stamme af STREP inden levering på grund af risikoen for at overføre smitten til sit barn via skeden levering .

Udbredelsen


De fleste mennesker bærer bakterier i deres krop naturligt , og oftest er det ikke give symptomer . Det kan leve i tarmen eller skeden og på trods den folkelige opinion , er ikke en seksuelt overført sygdom .

Behandling

Behandling omfatter et kursus af stærk antibiotika , som f. eks metronidazol . Metronidazol er et antibiotikum ordineres til behandling af visse bakterielle infektioner og parasitter . Det er mest almindeligt anvendt til behandling vaginale infektioner . Det fås i tabletter , creme , lotion , gel , og injektion .

Medicin Bivirkninger

Du kan opleve kvalme , hovedpine , appetitløshed , og en metallisk smag , når du tager metronidazol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------