Position: sygdoms > hjerte >

naturlige lettelse for en baby ’s eksem

   Eksem i babyer vil blive ledsaget af tør hud , kløe og ømme pletter , der normalt findes på kinderne , panden , hovedbund , nakke eller ben . Som kløe er en stor symptom , er det vigtigt at dække dit barns hænder for at undgå at ridse de ramte områder . Der er flere naturlige retsmidler til at behandle denne tilstand

Formel


Eksem hos spædbørn kan være en reaktion på fødevareallergi. Hvis dit barn oplever eksem er det vigtigt at ændre hendes formel til at overvåge , om dette vil forbedre hendes tilstand . Du kan skifte din baby til at allergivenlige formel for et par uger . Babyer , der er ammet har en lavere risiko for at udvikle eksem . I de første tre levemåneder , kan en baby afhænge af hendes mors mælk til at opbygge sit immunforsvar og overvinde allergier , der kan føre til eksem .

Beklædning


Det er bedst at skifte vaskemiddel , du bruger at vaske dit barns tøj og sengetøj , da det kan være en udløsende faktor for denne tilstand. Når du vælger en opvaskemiddel sørge for, at den er fri for fosfater , klor , farvestoffer , parfume og optisk hvidt . Du kan bruge en grøn mærke vaskemiddel for at sikre, at det indeholder alle naturlige ingredienser .

Flere materialer kan udløse eksem hos spædbørn . Det er bedst at undgå materiale, som vil gøre dit barn sved , såsom uld tøj og tæpper . Du kan bruge økologisk bomuld tøj til at overvåge , om hans eksem er blevet bedre .

Vanilie Bad


En havregryn bad kan være en stor middel til at lindre og helbrede kløende hud . For at gøre en havregryn bad du vil tage to kopper havregryn og slibe dem til et pulver i en kaffemølle eller foodprocessor . Fyld badet med varmt vand og bland den havregrød pulveret i rindende vand . Bade din baby i havregryn vandbad i 15 minutter .

fugtighedscreme

Når din baby har eksem , er det vigtigt at holde hende fugtig for at fremme helbredelse . Cremer og fugtighedscremer , der har naturlige heling ingredienser er bedst . Der er visse ingredienser , som du bør kigge efter , når de køber fugtighedscreme til at behandle eksem . Blåbær blade er gode til at reducere inflammation i forbindelse med eksem . Det reducerer også irritation og kløe . Zink og E-vitamin er gode råvarer for at reducere kløe og nærer huden .

Aloe vera lotion kan anvendes efter badning for at nære huden og stimulere væksten af sunde hudceller . Sørg for at din baby er godt hydreret , så huden er fugtet indefra og ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------