Position: sygdoms > hjerte >

rygøvelser for dårlige nederste del af ryggen

   Den nederste del af ryggen er et område af kroppen , der er stærkt tilbøjelig til at smerte . Den mindste forkerte flytte eller gå glip af beregningen kan udløse en diskusprolaps , anstrengt muskel-eller trukket ledbånd . At være stillesiddende og overvægt kan også bidrage til en dårlig lænd. Uanset hvorfor det sker , er der flere tilbage øvelser, der kan bruges til at behandle det

Bækken Hælder


Bækken vipper er en sikker og effektiv udøvelse , der ikke kræver megen vifte af bevægelse . At gøre disse , ligge på ryggen med fødderne fladt på gulvet og dine knæ bøjede . På dette tidspunkt , bør der være en lille bue i nederste del af ryggen . Kontrakt din abs ( mave muskler ) , tilt dit bækken ( hofter ) og tromle ryggen i gulvet . Hold i 5 til 10 sekunder , slip og gentag 10 til 12 gange .

Knee til Bryst


Et knæ til brystet motion er en kontrolleret strækning , der er målrettet den nederste del af ryggen . For at gøre dette , ligge på ryggen med bøjede knæ og fødderne fladt på gulvet . Løft dit venstre ben op og få fat fat i dine knæ med begge hænder . Tegn dit ben ind mod brystet så langt som du nemt kan gå hen og holde i 5 til 10 sekunder . Frigivelse og skifte side . Gøre 10 til 12 gentagelser med hvert ben .

Væg Sqauts


Wall squats kan hjælpe med at holde din ryg i perfekt tilpasning , mens du arbejder dine mavemuskler i en isometrisk kontraktion . Styrkelse af dine mavemuskler kan bidrage til at reducere stress på nederste del af ryggen ved at støtte din krop forfra .

at gøre denne øvelse , stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og ryggen rører væggen. Skridt frem omkring en mund og lavere din krop ned , indtil dit knæ er bøjet i en 45 graders vinkel . Kontrakt dine mavemuskler og hold i 5 til 10 sekunder . Release , tage et par indåndinger og gentag 10 til 12 gange .

Bagsiden af låret

Den fiberskade muskler er placeret på bagsiden af lår og de forårsager dine knæ til flex den nederste del af benet . Når de er stramme , kan de føre til rygsmerter . Dette sker ofte , når man er begrænset til et skrivebord i mange timer ad gangen .

at strække dem , ligge på ryggen med begge ben lige på gulvet . Løft dit højre ben og tag fat i bagsiden af den med begge hænder . Træk dit ben ind mod din krop med dit knæ bøjet . Stop når du føler dig lidt modstand på din forstrækning og forsøge at rette dine ben . Hold i 20 til 30 sekunder , og skifte side . Gøre 5 til 6 gentagelser med hvert ben .

ben elevatorer

Leg elevatorer er en subtil bevægelse , der virker, vil din nedre mavemuskler og vil bidrage til at støtte din ryg . At gøre disse , ligger på ryggen med benene lige på gulvet . Bøj venstre knæ og læg din venstre fod fladt på jorden . Kontrakt dine mavemuskler og løft din højre ben cirka 6 til 12 inches væk fra jorden . Hold den der i 5 til 10 sekunder og sænk den ned ned igen. Gøre 10 til 12 gentagelser og skifte sider.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------