Position: sygdoms > hjerte >

sinus drænageprocedurer

   Hvis du har tilstoppet bihuler , du ønsker en løsning for at dræne dem hurtigt og nemt . Kroppen reagerer på allergi og forkølelse ved at udarbejde en masse slim og ophidse den sinus vægge , der fælder slim og væske . Resultatet er , at du føler smerte og tryk i dit ansigt og pande . Leaving bihuler tilstoppet kan føre til infektion , der kun kan kureres med antibiotika , så du skal forsøge at holde dine bihuler drænet

Medicin


Et middel, der virker meget godt for sinus dræning er ved at tage en nasal dekongestant . Medicinen i en decongestant værker af snærende blodkarrene i bihulerne , så væsken og slim løbe ud . Det vil også udtørre din mund og bihuler , så drik noget vand , hvis din hals bliver alt for tør . Nasale dekongestanter kommer i pilleform , som du kan købe hos din lokale apotek for mindre end 10 dollars. Ulempen ved at bruge en decongestant er, at de undertiden kan forårsage hovedpine og ondt i halsen .

Steam


Steam vil hjælpe dræne en tilstoppet sinus . Du kan tage et varmt bad og indånder dampen og bihulebetændelse skal begynde at dræne . Det eneste problem med at bruge damp til at tømme din bihuler er, at så snart du kommer ud af bruseren , kan din bihuler begynde at opflamme igen .

Food


Spise krydret fødevarer vil dræne din bihuler meget hurtigt . Chili, cayenne peber , og stærke krydderier virker bedst . Den spicier maden , jo mere din næse løber og jo hurtigere din bihuler vil dræne . Spicy fødevarer arbejde på samme måde som nasale dekongestanter i , at de snøre blodkar i ansigtet . Ulempen for denne teknik er, at når du stoppe med at spise den krydrede mad , bihulerne undertiden fylde tilbage op med væske , hvis inflammatoriske årsagen ikke fjernes .

Infektion

Du kan fortælle , hvis du har en sinus infektion ved at se på farven på din slim . Smittede slim er en dyb gul eller lys grøn farve og det betyder, at det er fuld af døde hvide blodlegemer . Slim vil være meget tyk og rigelig under en infektion . Den bedste måde at tømme din bihuler i dette tilfælde er at se en læge , som vil ordinere antibiotika som amoxicillin . Infektionen skal gå væk i omkring 10 dage , men sørg for at afslutte hele flasken . Du bør kun tage antibiotika , hvis du absolut have en infektion , da det ellers vil gøre noget for bihuler og måske endda opmuntre antibiotika-resistente bakterier til at danne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------