Position: sygdoms > hjerte >

supplement hormonbehandling

   Kvinder lider af hormonelle ubalancer efter overgangsalderen. Hvis overgangsalderen er blevet bragt om på grund af operation , den ubalance er meget mere forstærket . Mænd også kan lide af visse sygdomme , der er forårsaget af hormonelle ubalance . Mens hver en sådan tilstand kan behandles med receptpligtig medicin , mange læger også ordinere supplement hormon behandling for at støtte den medicin og få hurtigere resultater . Supplement hormonbehandling omfatter kombination hormoner narkotika med jævne behandlingsmetode

Hvad er adjungeret hormonbehandling ?


Som navnet antyder , supplement hormon terapi er en yderligere eller ekstra behandling metode, der anvendes i kombination med regelmæssige narkotika og medicin til behandling af en række sygdomme . Den finder primært anvendelse i behandlingen af kræft forårsaget på grund af hormoner i både mænd og kvinder . Supplement hormonbehandling er bygget op omkring det faktum , at visse kræftformer er følsomme over for hormoner og deres vækst kan forkrøblede eller begrænses med tilstrømningen af naturlige hormoner som østrogen , androgen og gestagen .

hvilke betingelser der er behandlet med adjungeret hormonbehandling ?


Adjungeret hormonbehandling er mest effektivt anvendes til behandling af hormon følsomme kræftformer som brystkræft , kræft i æggestokkene og livmoderkræft hos kvinder og prostatakræft hos mænd . Det finder også anvendelse i behandling af postmenopausale kvinder , hvor overgangsalderen er et resultat af kirurgi .

Hvordan er adjungeret hormonbehandling Brugt ?


Den første linje i forsvar mod kræft er generelt kirurgi og medicinsk behandling. Kemoterapi og strålebehandling er også effektive postoperativt . Supplement hormonbehandling anvendes som en supplerende behandling ud over disse behandlingsmetoder til at øge de positive resultater . Det indebærer administration af hormon medicin . De yderligere tilstrømning af naturlige hormoner øger kroppens modstandskraft mod kræft og dermed giver mulighed for inddrivelse hurtigere .

er adjungeret hormonbehandling er de samme som hormonerstatningsterapi ?

Nej, det er både forskellige metoder til behandling . Supplement hormonbehandling er generelt ordineres til mænd og kvinder, der gennemgår kræftbehandling til at øge det naturlige niveau af hormoner i deres krop . Hormonbehandling på den anden side er ordineret primært postmenopausale kvinder, der lider af hormonel ubalance på grund af overgangsalderen . Det hjælper med at genoprette balancen i hormoner i deres krop og giver dem mulighed for at føre en normal tilværelse .

Er der nogen bivirkninger af adjungeret hormonbehandling ?

Adjungeret hormonbehandling svarer til andre behandlinger i form af bivirkninger . Den øgede niveauer af hormoner i kroppen kan forårsage visse uønskede virkninger, som kan omfatte en mindre stigning i risikoen for hjertesygdomme , hedeture , humørsvingninger , og overdreven svedtendens . Det kan også medføre visse patienter til at føle sig sløv og kvalmende . Bivirkninger afhænger af den enkelte patients fysiologi og kan være mild eller alvorlig afhængig af taget dosering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------