Position: sygdoms > hjerte >

Risikoen for slagtilfælde med salmeterol

   Astma er en sygdom i åndedrætsorganerne , hvor luftvejene passager ( bronkier ) bliver trange . Flere inhaleret medicin hjælpe med at lindre symptomerne på astma , og nogle behandlinger har til formål at nedtone den immunrespons , der forårsager betændelse i astma . Salmeterol er en sådan langvarig medicin , som har vist sig at forebygge astmaanfald , når de anvendes korrekt . På grund af sin effektivitet er salmeterol anvendes også i andre respiratoriske forhold , såsom KOL

Du skal bruge: .
Antibiotika .
Smertestillende .
Antivirale lægemidler .
Svampemidler .

obstruktiv Respiratory Disease


Kronisk obstruktiv lungesygdom ( KOL ) er resultatet af en række betingelser , som blokerer for luftrøret til lungerne gennem inflammation . Luftrøret bliver betændt som følge af en immunrespons ( allergi ) eller irritation . Astma og emfysem er to betingelser, som hvis de blev efterladt ubehandlet kan føre til KOL senere i livet .

Behandling


De fleste mennesker reagerer godt på hurtigt virkende inhalatorer , når de er ude af stand til at trække vejret på grund af en luftveje obstruktiv sygdom som astma . Imidlertid har salmeterol , en langvarig behandling , vist sig at forhindre angreb helt , når de anvendes korrekt . Ligesom med enhver anden medicin , har salmeterol bivirkninger . Dette er fordi det har en virkning ikke kun på luftvejene væv , men også på hjertet og den glatte muskulatur , der styrer arterielle blodtryk .

Salmeterol og High Blood Pressure


Salmeterol virker på den glatte muskulatur omkring luftvejene og Den arterier samt på hjertet . Folk, der har forhøjet blodtryk kan have deres blodtryk steg endnu mere, når de tager salmeterol . Højt blodtryk er en risikofaktor for apopleksi , fordi den overskydende blodtrykket kan sprænges den fine blodkar i hjernen (og andre væv ) .

Salmeterol og Stroke

Et slagtilfælde er en blokering af et blodkar i hjernen som følge af en blødning , og efterfølgende blodprop , eller en blodprop , der rejser til blodkar fra en anden del af kroppen . Nogle mennesker, der har borderline højt blodtryk er blevet kendt for at tage salmeterol og lide af et slagtilfælde som følge af forhøjet blodtryk fra medicin .

Risici vs Fordele

Fordelene ved salmeterol kan opveje de risici, der hos mennesker med forhøjet blodtryk , fordi medicinen mindsker respiratoriske luftveje stress og tilhørende stress på kroppen fra manglen på ordentlig vejrtrækning . En person med kontrolleret højt blodtryk , vil have en reduceret risiko for slagtilfælde om denne person tager anden medicin . Ikke desto mindre en uddannet sundhedsperson, er den bedste person til at måle risici og fordele af salmeterol eller anden medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------