Position: sygdoms > hjerte >

Zoloft for gigt smerter

   Gigt er en forstærkning og ømhed i leddene . Medicin med henblik på behandling af gigt handle for at løsne leddene og lindre ømhed og inflammation . Zoloft kan være en mulighed for behandling , især for dem , der lider af inflammatorisk gigt

Traditionel brug


Zoloft er normalt angivet til brug i patienter, der lider af depression , angst , obsessiv-kompulsiv lidelser og post traumatisk stress disorder . Det ændrer hjernens kemi til behandling af disse lidelser , der bør holdes for øje , før du bruger Zoloft til behandling af gigt .

Dual behandling


Personer , der lider af en af ovennævnte sygdomme samt reumatoid artritis er bedst egnet til Zoloft behandling , da det potentielt kan bidrage til at helbrede begge spørgsmål .

Traditionel valgmuligheder


mere traditionelle medicin ordineret til behandling af gigt omfatte counter-irritanter , analgetika , biologiske lægemidler , kortikosteroider og sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler ( DMARD ) .

Lægemiddelinteraktioner

Tal med din læge før De tager Zoloft sammen med en anden gigtmedicin , især ikke steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) , herunder acetylsalicylsyre , da det kan give blå mærker og blødning forekomme lettere end normalt .

Bivirkninger

Som de fleste medicin , Zoloft medfører det en række potentielle bivirkninger , herunder men ikke begrænset til gastrointestinale forstyrrelser , manglende koordinering , hovedpine , døsighed , tab af libido , forvirring , overfladisk vejrtrækning , stive muskler og ujævn hjerterytme .

Betændelse

Reumatoid artritis medfører hævelse i leddene , og Zoloft kan bidrage til at reducere denne hævelse , hvilket reducerer smerter og giver mulighed for en bedre fælles mobilitet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------