Position: sygdoms > hjerte >

de bedste naturlige fælles nødhjælpsindsats

   Leddene i kroppen fungerer som støddæmpere mellem knoglerne . Når de bliver betændt , kan alle dine daglige bevægelsesmønstre bliver kompromitteret . Gigt , bursitis , tendinitis og gigt er almindelige årsager til ømme led . Receptpligtige og over-the- counter medicin kan føre til uønskede bivirkninger ; lindre ledsmerter naturligt kan give dig de samme fordele, uden at virkningerne

Resten


Når du har ondt i leddene og hele tiden bruger dem , er du kun kommer til at forværre smerten . Tage stress væk fra dem ved at tage 10 minutter pauser under hele dagen . Hvis du har en øm fælles i benet , sidde eller ligge ned , mens du hviler . Du kan også bruge et hjælpemiddel som en stok eller krykker .

Vægttab


At være overvægtig er en risikofaktor for mange kroniske sygdomme som diabetes, højt blodtryk og åreforkalkning . Det sætter også en masse unødig stress på leddene af kroppen , der bærer din vægt som dine hofter , knæ og ankler . For at mindske denne stress og mister nogle overvægt , reducere dit daglige indtag af 500 kalorier . Dette kan føre til et pund vægttab pr uge .

Bevægelse


Motion er en aktivitet , der kan hjælpe dine led en række måder . Det kan fremme vægttab , styrke musklerne omkring dine led og øger din vifte af bevægelse . Det vigtigste er at gøre øvelser , der ikke stiller alt for meget stress på dine led . Vandaerobic og gå er to gode muligheder . Men vær opmærksom på hvordan dine samlinger er følelse . hvis de er meget mørt eller ømme , ikke skubbe dem for hårdt

Temperatur

Varmt og koldt terapi er både effektive naturlige ledsmerter relievers af forskellige årsager. Tager varme bade eller anvender en varmepude kan genopleve stivhed og smerte . Kuldebehandling som køleelementer og poser frosne grøntsager kan hjælpe med at lindre smerten ved muskelkramper , der finder sted i nærheden af leddene . Suppleant bruge disse behandlinger for 20 minutter flere gange under hele dagen.

kinesisk medicin

Akupunktur er en form for kinesisk medicin , som har eksisteret i tusinder af år . Det er præget af små nåle , der kommer stikkes ind i huden på forskellige meridian punkter at bryde op blokeret energi , der er årsag sundhedsproblemer. Tal med en akupunktør om at få denne behandling gjort for dine led .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------