Position: sygdoms > hjerte >

definition af nonverbale autisme

   Autisme er en neurologisk lidelse , der primært påvirker sociale , sproglige og indlæringsevne . Det anses for en " spektrum " uorden , fordi symptomerne og sværhedsgraden varierer fra meget mild til meget svær

Nonverbal intelligens Disorders


Nonverbal intelligens personer med autisme er normalt betragtes lavere funktion . Rett syndrom og fragilt X-syndrom er lidelser relateret til autisme , der også kan forårsage en person til at være nonverbale .

Nonverbal intelligens Autisme


Nonverbal intelligens autisme betyder , at den enkelte med autisme ikke er i stand til at tale . Enten autistiske person kan ikke fysisk sige nogen ord , eller de kan ikke funktionsmæssigt tale med andre mennesker . Nonverbale personer ofte lyde eller plapre , men de er i stand til at efterligne eller gentage ord .

ekkolali


ekkolali er en betingelse almindelig hos personer med autisme . Med ekkolali , gentager en individuel del af eller hele , hvad han hører . For eksempel, hvis du spørger ham : " Hvordan har du det ? " kan han svare : "Er du ? " i samme tonefald , du brugte. Nogle kan recitere fuld sange eller scener fra film , men de er ude af stand til at føre en samtale med en anden person .

Potentielle

Nogle nonverbale personer kan senere være i stand til at tale . Funktionaliteten af deres tale er generelt stadig svækket til en vis grad .

Devices

Nonverbal intelligens enkelte kan bruge kommunikationsenheder. Billedkort , elektroniske enheder med berøringsskærm og indspillede meddelelser er almindeligt anvendt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------