Position: sygdoms > hjerte >

effekten af behandling for adrenal konsumption

   Binyrerne er små kirtler , der sidder på toppen hver af nyrerne og er ansvarlige for produktionen af hormoner i kroppen . Binyrerne skaber cortisol , som er kroppens reaktion på stress og hjælper med at regulere blodsukker : dehydroepiandrosterone sulfat ( DHEA-S ) , hvis formål er ukendt , men er knyttet til træthed , aldosteron , et natrium-neutraliserende hormon , og kønshormoner østrogen og testosteron . Ifølge nogle alternative medicin praktiserende læger og websteder som EnergyMed. org og HealthyWays . com , binyretræthed forårsager hele kroppen træthed , immunrespons lag , achiness , dårlig reaktion på stress , hypoglykæmi og lavt blodtryk

Kost


spise mindre sukker og forarbejdede kulhydrater som hvedemel og sukker kan hjælpe til niveau blod- sukker niveauer , som kortison er frigivet til selv de toppe og dale af blodsukker i kroppen . Nyder mindre, mere hyppige måltider også med til at regulere mængden af kortison binyrerne skal fremlægge. Folk , der er tilbøjelige til hypoglykæmi og blod-sukker bryder ofte lægger unødigt pres på deres binyrer at holde trit med kortison -produktion.

vitaminer og kosttilskud


Vitamin C og B5 kan være nyttige i at forbedre binyrer sundhed , i henhold til en januar 2008 Artikel i DeliciousLiving . Forøg dit daglige indtag af C-vitamin ved at spise peber , citrusfrugter , bladgrøntsager og broccoli . Vælg vitamin B5-rige fødevarer som æggeblommer , avocado , jordnødder , linser og broccoli .

Prøv at tage ginseng kosttilskud , som en undersøgelse fra 2003 af Journal of Farmakologisk Institut konstateret, at ginseng kan bidrage til at øge kroppens naturlige evne til at tilpasse sig og håndtere stress . Vær sikker på at tjekke med din læge, før du tager nogen kosttilskud , som kan interagere med andre medikamenter.

Motion


Find en øvelse, du kan lide og holde sig til det . Øget iltning er med til at opdrage energi niveauer , mindsker stress og hjælper binyrerne arbejde mere effektivt , siger NaturalWays. com . Prøv øvelser på en trampolin , gåture, kampsport , yoga og cykling .

Stress Relief

Arbejdet med stress relief teknikker og undgå stressede situationer , når det er muligt , som kortison produktionen er frigivet som en reaktion på stress . Gentagen stress kan forårsage reduktion af hormonet fra binyrer og den manglende evne til at passende håndtere svære situationer . Prøv meditation , yoga eller gå en tur for at lette stress .

Massage

Få en rygmassage , som afslapning forbundet kan bidrage til at genoplive produktionen af kortisol i binyrerne . Tilbage massage rettet mod nyrer , binyrer og nedre del af ryggen kan forbedre sundheden for kirtler . Prøv akupunktur for adrenal behandling , med særligt målrettede områder for at hjælpe med at forbedre dine binyrebarkfunktionen. Søger en licens akupunktør og anmode om oplysninger om deres record med binyretræthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------