Position: sygdoms > hjerte >

ændringer i kommunikationen med demens diagnose

   Når hukommelsestab bliver svær nok til at påvirke dit daglige liv , kaldes det demens . Demens har mange årsager , herunder Alzheimers sygdom ( nr. 1 ) og slagtilfælde (nr. 2) . Uanset årsagen , kan demens gøre det engang enkel proces at formidle meget vanskeligt for patienten og familien . Her er nogle tips til at lette arbejdet

Skilte


Nogle kommunikation indikatorer for demens er : 1). reagerer ikke når man taler til , 2 ) flydende , men meningsløse indlæg, og 3 ) problemer med ord . Med demens , forværres kommunikationsevner over tid .

Overvejelser


Husk, at disse kommunikationen indikatorer forbundet med demens er også almindeligt hos patienter , der lider af syn eller hørelse . Udelukke disse spørgsmål , før du accepterer det mere alvorlige problem med demens .

Kommunikation Elementer


En person med demens kan have svært ved at forstå dine ord , selv om personen stadig vil være i stand til at forstå dele af kommunikationen som tonen i stemme og krop sprog . Hvis du viser frustration gennem din stemme eller kropssprog , du er mere tilbøjelige til at forstyrre den demente . Til gengæld vil den persons kommunikative evner forværres.

retningslinjer

Brug korte sætninger , der giver den demente rigelig tid til at svare på en kommentar , og taler med en omsorgsfuld tone er alle måder at kommunikere effektivt med en person, der har demens . Hertil kommer , at slukke for fjernsynet og musik for at forhindre mulige distraktioner

Børn

Mennesker med demens skal have begrænset samtaler med børn-. i det mindste med dem, der har et højt energi niveau . Jo mere et barn bevæger sig rundt jo mindre sandsynligt at personen vil forstå , hvad barnet siger , og jo mere anstrengende processen vil blive til demens patienten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------