Position: sygdoms > hjerte >

hvad er de behandlinger for hårtab fra diabetes ?

   Hårtab fra diabetes skyldes udsving i din hormon niveauer . Selv om den gennemsnitlige person skure op til 100 hårstrå dagligt , kan dit hår væksten skal bremses , hvis du lider af sukkersyge . Behandling for hårtab omfatter kosten tilpasninger og medicin for at stimulere hårvæksten

Protein


Forøg din proteinindtag . Protein tilfører næringsstoffer der er nødvendige for en sund , stærk hår . Protein kan findes i kød , fisk , fjerkræ , nødder , mejeriprodukter og æg . Ifølge den amerikanske Diabetes Association , bør 25 procent af hvert måltid består af protein .

Vitamin C


C-vitamin er en vigtig vitamin som bidrager til at opretholde et sundt hår . En mangel på C-vitamin i din kost kan forårsage hår udtynding og tab . Citrusfrugter, tomater , grøn peber , broccoli og kål er alle kilder til C-vitamin , der bør være en del af din daglige kost . Tag 90 mg C-vitamin dagligt , hvis du er en mand i aldersgruppen fra 19 til 50 eller 75 mg daglig , hvis du er en kvinde i alderen 19 til 50 , i henhold til "Diabetes for Dummies . "

Heat Styling


Reducer din brug af varme styling værktøjer som de kan øge hårtab ved at udtørre håret og beskadiger hårstrået . Begræns brugen til en gang om ugen og bruge en varme protectant spray til at reducere skader på hår .

Minoxidil

Minoxidil er en nonprescription medicin , der stimulerer hårvækst , når de anvendes til hovedbunden daglige . Ny vækst kan tage op til 12 uger skal vises , og med henblik på at fortsætte arbejdet medicinen skal tages dagligt .

Shampoo

Undgå indsæbning dit hår med produkter, som indeholder natriumlaurylsulfat, da det er en barsk vaskemiddel , der fjerner naturlige olier fra dit hår . Disse olier er nødvendige for at opretholde fugt og forhindre brud på grund af tørhed . Vask dit hår hver anden dag eller bruge en fugtgivende shampoo , der indeholder olivenolie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------