Position: sygdoms > hjerte >

hvordan du får allergi skudt uden forsikring

  Uanset om du er selvstændig , arbejdsløs eller arbejde for en virksomhed, der ikke tilbyder lægelige ydelser , der forsøger at betale for en allergi skud uden forsikring er ikke en let opgave . På trods af deres højere anskaffelsespris , er allergi skud en mere økonomisk langsigtet behandling end de fleste af receptpligtig allergi medicin . Når man står med en beslutning om , hvorvidt at købe mad til familien eller få en allergi skudt , vil imidlertid familien behov sandsynlige komme i første række . Heldigvis er der hjælp at hente for at sikre du får det medicinske pleje du har brug for.

Du skal bruge:
Antibiotika
. Smertestillende .
Antivirale lægemidler .
Svampemidler .


en .
Ansøg om Medicaid eller andre programmer, der kan hjælpe med at dække udgifterne til trængende familier . For at gøre dette , skal du ringe til din kommune Institut for Human Services og udfylde de nødvendige papirer . Hvis du har problemer med de former , vil de hjælpe dig gennem processen og lade dig vide , hvad der ellers skal gøres . De vil også kunne fortælle dig om eventuelle særlige programmer, der kan komme op , som kan hjælpe dig. Som den offentlige bliver mere bevidst om betydningen af økonomisk overkommeligt sundhedsvæsen , der er nye programmer udvikler sig hele tiden for at hjælpe økonomisk trængende familier . Selvom få det offentlige tilskud til en sund voksen er svært , huske på, at reglerne er lempet betydeligt , når det kommer til at forsikre et barn .
2 .
Besøg en gratis eller glidende gebyr klinik . Disse klinikker debitere dig baseret på din indkomst , og forsikring eller mangel på samme . De vil også arbejde med dig på en betaling planen, hvis det bliver nødvendigt. Lægestuderende ofte udføre nogle af de mere basale tjenester , men en læge er altid til rådighed til at føre tilsyn klinikkens aktiviteter .

3 .
Spørg din læge , hvis du kunne oprette en betaling planen. Mange klinikker vil sikre, at patienter med nogen forsikring om at oprette en plan til at betale for allergi skud i månedlige rater . Du kan endda være i stand til at foretage et vist antal udbetalinger før renter vil blive opkrævet .

gode råd og advarsler


 • Allergi skud bør fortsættes i tre til fem år . Efter dette punkt , vil patienten få en fordel for yderligere fem til ti år-også selv om allergi skud er stoppet . Hvis skud stoppes, før de tre årstallet , vil dog allergisymptomer vende tilbage inden for en meget kortere periode .
 • Hvis du har brug for allergi skud , der ikke giver op . Husk på, at der altid er nogen, der kan hjælpe . Du behøver ikke at lide i stilhed , fordi du ikke har nogen forsikring .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------