Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man forvalter vertigo

  Enhver, der har oplevet vertigo vil fortælle dig, at det er en svimmel , kvalme og uklar følelse . Udløser vertigo regel skyldes et problem med din indre øre , såsom en infektion . Anfald af svimmelhed kan kun vare et kort stykke tid, men du skal stadig tage forholdsregler for at beskytte dig , når du oplever det . Følg et par enkle retningslinjer hjælp til at administrere din svimmelhed , næste gang den rammer
1 .
Sluk alle kilder til lys og støj , når du er ramt af svimmelhed . Mørket og rolige bidrage til at gøre symptomerne føler sig mindre alvorlige og kan faktisk reducere den tid det tager dig at komme sig. Prøv at finde et sted at ligge ned og undgå at bevæge sig. Bevæger sig rundt et mørkt rum , når du er svimmel kan medføre alvorlig skade . Prøv at undgå hurtige bevægelser , når du lider af svimmelhed .
2 .
Besøg en læge , hvis du har hyppige eller udvidet anfald af svimmelhed . Enhver kan med jævne mellemrum oplever en følelse af svimmelhed og kvalme , men symptomerne , der fortsat og igen flere gange om måneden , kan være et tegn på en alvorlig underliggende sygdom . En læge kan muligvis diagnosticere årsagen til svimmelhed og foreskrive behandlinger for at hjælpe med at administrere og lindre symptomerne .

3 .
Undgå at bruge store mængder af alkohol . Hvis du ofte lider af anfald af svimmelhed , kan alkohol kun tjene til at forværre problemet og intensivere symptomer . Beruselse kombineret med symptomer på svimmelhed eksponentielt øger dine chancer for at skade .

gode råd og advarsler


 • Program en ven eller et familiemedlem telefonnummer i din telefon. Dette gør det så du ikke behøver at ringe til hele telefonnummeret for at få hjælp, hvis du har brug for det .
 • Dæk dine øjne med en fugtig klud , hvis du ikke kan finde et mørkt sted at hvile . Den kølige klud vil være en mild komfort for din kvalme og svimmelhed , mens blokerer nogle lys .
 • må ikke betjenes køretøjer eller tunge maskiner , når der lider af svimmelhed . Dette kan medføre alvorlig skade på dig eller andre . Hvis du har brug for transport eller andet sted , så spørg en ven af familiemedlem til at tage dig .
 • Mens den mest almindelige årsag til svimmelhed er en indre øre problem , bør du aldrig stikke noget i øret under nogen omstændigheder. Indsættelse af noget i øret til at inspicere for skader kan føre til en mere alvorligt problem . Lad din læge være den, at inspicere dine ører .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------