Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan helbrede en infektion i et lukket sår

  En lukket sårinfektion varierer fra et snit , der helet for hurtigt , så infektion under overfladen af huden , at de mest almindeligt inficerede indre sår , der sker efter operationen , især lukkede indsnit . Det indre blødning af en lukket sår kan størkne skabe et hæmatom , der kan indlede en infektion . Nogle lukkede sårinfektioner kan behandles i hjemmet , mens andre skal passes af en specialist , hvis de er forårsaget af alvorlige ulykker eller kirurgi . Den korrekte behandling af en lukket sår kan forhindre hævelse og yderligere komplikationer .

Du skal bruge:
Sæbe
. Vand .
Alkohol.
Vatkugler .

Bandage .
Neosporin .
Cayenne peber .


1 .

Vask skurv , hvor såret har lukket over en infektion med sæbe og vand . Når skurv er blød , lift off fra huden helt .
2 .
Place nyåbnede sår under rindende vand , og tryk forsigtigt for at dræne eventuelle overskydende væske eller pus .
3 .
Soak et stykke vat med alkohol og anvende direkte på såret for at desinficere helt . Dette kan stikke midlertidigt .

fire .
Placer forbinding på såret for at holde bakterier væk fra huden og gøre det muligt for såret til at lukke igen uden infektion .
5 .
Skift bandage dagligt anvender Neosporin til skurv efter hver ændring for at undgå nye infektioner .
6 .
supplerer helingsprocessen ved at tage en halv teskefuld cayenne peber i et glas vand dagligt for at øge blodgennemstrømningen i kroppen . Nogle mennesker tror, at det vil hjælpe blodet bære nødvendige næringsstoffer til beskadigede celler og fjerne deres affald .
7 .
Søg hjælp af en såret specialist hvis den er lukket sårinfektion opstod efter operation eller en ulykke . Specialist kan bruge professionelle drænsystemer at nå inficeret væv og ordinere antibiotika og anti-inflammatorisk medicin til støtte i den helbredende proces .

gode råd og advarsler


 • Take den daglige dosis af cayenne peber pulver , selv ved behandling af en alvorlig lukket sårinfektion medmindre meddelt andet af speciallæger .
 • Forsøg ikke at følge denne metode til helbredelse , hvis sår er større end fire inches . Store eller dybe lukket sårinfektioner bør altid behandles af en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------