Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan krympe kontakter med crimper

  En kontakt linse krympetænger giver dig mulighed for at tillukkes eller erstatte sæler på en kontaktlinse hætteglas . Kontaktlinser er leveres til og opbevares i optiske kontorer i disse beholdere . Nogle optometrister brug retssag objektiver til test kontakter om potentielle kontaktlinsebrugere . Når linserne er prøvet på og fjernes , skal de rengøres og desinficeres og sat tilbage i hætteglas . Vide, hvordan man bruger en kontakt krympetænger sikrer korrekt genlukning af hætteglasset og holder linser sterile

Du skal bruge: .
Manuel kontaktlinser krympetænger .
Kontaktlinser hætteglas hætter .


1 .

Placer gummiproppen i toppen af den kontakt hætteglasset , at du er forsegling med crimper . Skub proppen i tæt for at sikre, at det er på plads .
2 .
Hold kontakt hætteglasset stramt i den ene hånd . Placer metal hætteglasset hætte , der skal forsegles på toppen af gummiproppen , du lige har sat ind i hætteglasset . Hætten sidder løst i løbet af de gummiprop og toppen af hætteglasset , indtil det er krympede .
3 .
Fortsæt med at holde kontakt hætteglasset med den ene hånd . Hold krympetænger , også kaldet et hætteglas crimper , over toppen af hætteglasset hætte , så den åbne cirkulære ende af crimper er direkte over hætteglasset hætte og håndtag er på plads i den anden hånd .

4 .
Sæt hætteglasset i den åbne cirkulære del af crimper eller bringe CRIMPER ned over hætten og toppen af hætteglasset . Klem den nederste håndtag i det øverste håndtag . Hætteglasset cap vil forsegling omkring gummihætte.
5 .
Placer hætteglasset på en plan overflade, og bruge begge hænder til at komprimere krympetænger håndtagene sammen , hvis du ikke er i stand til at forsegle hætteglasset cap med én hånd.

gode råd og advarsler • Sørg altid for den fælles landbrugspolitik har forseglet af vrikke hætteglasset hætte frem og tilbage . Hvis hætten er løs , vil komme ud let og ikke være forseglet ordentligt . Undertiden vil du nødt til at fjerne en hue , der ikke er krympet korrekt og redo processen for at sikre en steril kontaktlinser hætteglas .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------