Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan vænne sig til progressive kontakter

   Progressive kontaktlinser er en fantastisk alternativ til presbyopi , den vision korrektion , der kræver briller med glidende overgang , for at se i det fjerne og nære op . Progressive linser er tilgængelige i bløde , gas permeable , daglige og længere tids brug. Den type af kontaktlinser , du bruger , bestemmes af mange forskellige faktorer , og når du er fit med progressive kontakter , der er en række ting, du kan gøre for at vænne sig til dem , da de vil føle sig en smule anderledes end almindelige kontaktlinser .

Du skal bruge:
linsefugtende dråber .


1 .
Følg din iført tidsplan . Den tid, du oprindeligt bære dine kontakter hver dag afhænger af din optiker , og du vil tilføje tidspunkt hver dag , normalt en time . Iført dine linser for meget ved første kan forårsage hævelse og andre problemer og gøre dine linser føle sig utilpas.

2 .
Brug din linsefugtende dråber efter behov . Tørhed er et af de mest almindelige problemer for folk at vænne sig til kontaktlinser . Anvende din linsefugtende dråber vil holde dine linser smurt og komfortable og gør tilpasning til din nye objektiver lettere .
3 .
Må ikke bære dine gamle recept . Hvis du går frem og tilbage mellem din tidligere recept og din nye , vil du have en hårdere tid at vænne sig til dine nye kontaktpersoner .
4 .

Prøv et andet mærke eller pasform linser . Der er flere typer af progressive kontaktlinser og nogle arbejder bedre med visse recepter end andre . Mange faktorer påvirker synet med progressive linser . Kontaktlinser er designet til dine individuelle hornhinde størrelse , og som du bære linser , de kan stramme og løsne . Din læge vil være i stand til at ordinere et andet mærke eller type af linse , hvis du er iført er for vanskeligt at tilpasse sig efter en bestemt prøvetid , normalt op til en måned .
5 .

Spørg din øjenlæge for et par af minimal læsebriller til at bære over dit progressive kontakter hvis du gør en udvidet mængde af et tæt arbejde . Iført en lille , ekstra læsning korrektion i disse tider kan forhindre træthed og hjælpe dig med at få brugt til din progressive kontaktlinser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------