Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man unpinch en ischiadicusnerven

  Iskiasnerven er den længste nerve i din krop , der løber fra rygmarven til hofterne og ned hvert ben . Iskiasnerven kan blive klemt fra diskusprolaps diske i ryggen , traume eller skade på nerve , piriformis syndrom ; tumorer trykke på nerven , eller endda en sygdom , som spinal stenose . Symptomer på en klemt Iskiasnerven omfatter smerte og svaghed , at udstråle fra din ryg ned den ene eller begge ben , og prikken i fødder og tæer . Behandlinger er tilgængelige for at hjælpe unpinch iskiasnerven .
1 .
Se en fysioterapeut til at have ham udvikle en øvelse rutine , der vil strække musklerne i din ryg og ben . Strækøvelser giver bedre udvalg af bevægelse og fleksibilitet , lette presset på iskiasnerven .
2 .
Rådfør med en læge for at se, om du skal tage anti-inflammatoriske medicin for at reducere inflammation og muskler afslapningsmidler til at slappe af stramme muskler . Inflammation og stive muskler kan bidrage til en klemt iskiasnerven.

3 .
Tal med din læge om kortikosteroid injektioner , gives i placeringen af klemt nerve . Injektioner straks at reducere inflammation giver mulighed for dekompression af nerven og forbedrede symptomerne .
4 .
Spørg din læge , hvis operation anbefales , hvis konservative behandlinger undlader at lindre sammenpresning af iskiasnerven . Din kirurg vil udføre en microdiskectomy i hvilke dele af diskusprolaps klemme iskiasnerven fjernes .

gode råd og advarsler • Følg lægens anvisninger om , hvordan du tager receptpligtig medicin og ikke tage mere end de tilladte dosis . Tager receptpligtig medicin med mad , da de kan give maveproblemer .
 • Kun tre steroid injektioner kan gives et år på grund af alvorlige bivirkninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------