Position: sygdoms > hjerte >

kan du spise ubegrænset veggies på en diabetisk diæt ?

   Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic , er diabetes en sygdom , som opstår , når kroppen ikke er i stand til at regulere blodsukkeret , der kræver at patienten til at udføre den opgave, gennem kontrol af makronæringsstoffer som har den største indflydelse på blodsukkeret-kulhydrater . Dette gøres ved at begrænse carb forbruget til lav-glykæmiske fødevarer-især grøntsager , frugt og fuldkorn . Mens mange grøntsager , har en nominel effekt på blodsukkeret , hvilket gør dem kandidater til ubegrænset forbrug , må mange andre spises i begrænset mængde , mens du følger en diabetisk diæt .

Grøntsager og diabetes diæt


Begræns dit ubegrænsede forbrug af grøntsager til eneste punkter, der er utroligt lavt på glykæmisk indeks . Det glykæmiske indeks er en skala , der rangerer kulhydrater afhængigt af hvor hurtigt de er fordøjet af kroppen , med hurtigere fordøje kulhydrater , der har en større samlet påvirke blodsukkeret . Selv grøntsager er generelt det langsomste fordøjende type mad , der er dog nogle "slyngelstater " grønsager , der stadig kan påvirke blodsukkeret til en større grad , kræver , at du tager forsigtighed , mens man spiser dem på en diabetisk diæt . Generelt set er "gratis" grøntsager på en diabetisk diæt omfatter grøn blad eller fiber veggies som spinat , salat , agurk og broccoli . Alle disse elementer har en glykæmisk indeks score på 10 , hvilket er særdeles god . Disse elementer kan indtages lige så meget som du vil. Andre diabetisk-fri veggies omfatter svampe , kål , løg og rød peber . Grøntsager, som du skal passe omfatte højere glykæmisk genstande som gulerødder og ærter (begge med en score på næsten 50 ) , majs (60 ) , græskar (74 ) , og pastinakker ( med en score på 94 , næsten lige så slemt som hvidt brød ) .

Afrunding Out the Diet


Par din vegetabilsk forbrug med en mere beskeden mængde magert protein , frugt og umættede fedtstoffer fra diverse nødder , madolier og frø . Ved at kombinere dine måltider med andre makronæringsstoffer typer ( protein og fedt ) vil tjene til yderligere langsom fordøjelse , hjælper dig med at negere den mulige indvirkning på blodsukkeret . Et par af kvalitet måltider , mens du stadig efter en vegetar rig diabetes diæt tilgang , omfatter laks bøf serveret med en spinat og tomat salat , flanke steak serveret med en sød kartoffel og broccoli , grillet kylling marineret i olivenolie og serveret med hele hvede pasta og en kål suppe og kalkun serveres med brune ris og en salat , agurk , spinat og tomat salat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------