Position: sygdoms > hjerte >

kan massage udføres på klienter med psoriasis ?

   Psoriasis er ubehageligt og ser smertefuldt . Heldigvis , mens det ser slemt det er ikke altid så smertefuldt som det ser ud . Psoriasis kommer og går , og ofte stress kan forårsage et udbrud . Heldigvis kan massage ikke kun bidrage til at forebygge et udbrud , men kan også hjælpe med at gøre livet med psoriasis mere komfortabelt

Definition


The National Psoriasis Foundation siger, psoriasis er en kronisk tilstand , hvor overskydende hud celler udvikler og fremstår som rejste røde pletter . Der er fem forskellige typer af psoriasis . Ingen af dem er smitsom .

Identifikation


Den mest almindelige form for psoriasis , kaldet plaque psoriasis , fremstår som sølvfarvede , skællende pletter af døde hudceller . Andre former for psoriasis stede som skarpt lys rød eller pink pletter på huden .

Massage protokol


Massage er fint for folk med psoriasis , undtagen i akutte faser . I løbet af denne tid , er massage anbefales ikke direkte på læsioner eller pletter af rød hud .

Sikkerhed

Vær omhyggelig med at undgå revner i huden , da disse kan føre til infektioner . Hvis huden er tør , er fugtgivende smøremiddel eller lotion anbefales at hjælpe næring til huden . Forsøg ikke at skrabe de døde skindet , lad det skur naturligt . Også, som psoriasis ikke er smitsom , behøver du ikke at bære beskyttende latex handsker , når masserer nogen med psoriasis .

Fordele

Massage er kendt for at reducere stress , hvilket kan forårsage udbrud af psoriasis . Massage kan reducere forekomsten af psoriasis ved at reducere de interne og eksterne faktorer , der bidrager til udbrud.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------