Position: sygdoms > hjerte >

kontorstole til rygsmerter

   Sidder foran en computer hele dagen på arbejdet kan virkelig såre din ryg . Det er vigtigt at få en stol , der hjælper med at regulere din ryg smerter ( se reference 1 )

Du skal bruge: .
antibiotika
Smertestillende .
Antivirale lægemidler .
Svampemidler .

Hvorfor sidde Hurts


Bare fordi du sidder betyder ikke, din ryg er ikke i orden . Det stadig er at støtte resten af din overkrop , så hvis din ryg ikke er justeret korrekt du føjer ekstra belastning til ryggen ( se reference 1) .

Ergonomisk Kontorstole


En ergonomisk stol er til formål at støtte fysiologi af det menneskelige legeme , som automatisk vil støtte en hensigtsmæssig kropsholdning . Den rigtige stol er god , men den rigtige kropsholdning er bedre ( se reference 2) .

Ryglænet


Den rigtige kontorstol burde have lændestøtte , som vil hjælpe med at rette og støtte basen af din rygsøjle . Din ryg bør være mindst 12 inches høj , justerbar , støttende , og polstret ( se reference 3) .

Seat

Sædet bør være mindst 17 inches lang , 16 inches fra jorden , og med en tilstrækkeligt dybgående nok for dig at være i stand til at læne sig mod ryglænet med omkring 2 inches mellem dine knæ og sæde ( se reference 3) .

vigtige ting at huske

Little ting som armlæn , polstring , materialer , og drejelige stole gøre en enorm forskel for din ryg og forbedre komforten . Sørg for, at stolen er støttende , justerbar og behagelig ( se reference 3) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------