Position: sygdoms > hjerte >

laserbehandling af plantar fasciitis

   Plantar fasciitis er en betingelse , som kræver øjeblikkelig opmærksomhed . Mange konservative behandlinger er sædvanligvis effektiv i behandling af plantar fasciitis symptomer , men da disse behandlinger er ineffektive , laserbehandling er en anden mulighed at overveje

Identifikation


plantar fasciitis indebærer irritation og betændelse i plantar fascia , en tyk band af væv , der løber på tværs i bunden af foden , der forårsager smerte .

Laserbehandling


Laser behandling for plantar fasciitis , også kaldet low-level laser terapi , er en invasiv behandling , der er godkendt af Food and Drug Administration . Den fokuserer på helende væv og bekæmpelse af betændelse .

Behandlere Consult


Mennesker med kronisk plantar fasciitis bør rådføre sig med deres læge om, hvorvidt laser terapi kan hjælpe .

Procedure

Denne procedure indebærer at fokusere en lysstråle på foden til at stimulere cellulære reaktioner menes at reducere inflammation og smerte og samtidig fremskynde inddrivelsen .

foreslåede mekanisme

Laser terapi menes at modvirke plantar fasciitis ved at stoppe den onde cirkel af inflammation . Kronisk betændte væv blok næringsstoffer og ilt flow til de omkringliggende muskler og led . Formålet med behandlingen er at levere fokuseret laser energi direkte til skadelidte celler til at reparere og helbrede de væv med henblik på at bekæmpe betændelse og genoprette iltet , næringsrige blodgennemstrømning .

Ekspert Insight

Ifølge en offentliggjort undersøgelse i " The Journal of Canadian Kiropraktorforening , " laser terapi var ineffektiv i behandlingen af plantar fasciitis . Resultater fra patienter , der fik 12 behandlinger var ikke opmuntrende , og forfatterne konkluderede, at lav-intensitet laserterapi synes at være sikkert , men ikke gavnlig i plantar fasciitis behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------