Position: sygdoms > hjerte >

musikterapi vs depression medicin

   En diagnose af depression af en læge kommer med mange behandlingsmuligheder. To af disse muligheder er musikterapi og depression medicin . Når du vælger behandlingsmuligheder for depression , er det godt at blive informeret . Kommunikere med din læge om muligheder , bivirkninger , potentielle problemer og fordele ved behandlingen muligheder såsom musikterapi og depression medicin . Din læge vil sandsynligvis overvåge , hvilke fremskridt du gør til at lindre depression symptomer

Om


Det første skridt i at vælge et behandlingsprogram for depression er at forstå dine muligheder . Ifølge den amerikanske Music Therapy Association ( AMTA ) , er musikterapi den kliniske brug af musik i sundheds-og undervisningsmiljøer for at fremme velvære og sundhed patienterne og mindske deres samlede stress . Musikterapeuter anvende standardiserede , kliniske opgørelser at fastslå behovene i deres patienter . De bruger gruppe terapi , individuel musik øvelser med en række forskellige instrumenter og teknikker som at skrive tekster , der udfører musikken og improvisation som en form for terapi .

Depression medicin kommer i mange former og bruges til at behandle den kemiske ubalance i hjernen , der bidrager til depression . Depression medicin er ordineret af læger for depression , fordi de giver vigtige neurotransmittere , der styrer humør , ligesom serotonin , til at gøre deres arbejde mere effektivt . Eksempler på depression medicin omfatter selektive serotonin reuptake hæmmere ( SSRI) som fluoxetin ( Prozac ) og paroxetin ( Paxil ) .

Fordele og ulemper


Afvej fordele og ulemper ved disse behandlingsmetoder i samråd med din læge . Musikterapi måske ikke være effektiv for alle og kan være mere effektive i nogle mennesker med depression . Depression medicin , på den anden side , kan have alvorlige bivirkninger . Spille og lytte til musik i en terapeutisk indstilling ville være meget usandsynligt, at forårsage nogen skade de involverede nogen . Depression medicin kan have bivirkninger som selvmordstanker og kan være særdeles skadeligt for børn , i henhold til National Institute of Mental Health ( NIMH ) . På den anden side , kan depression medicin være meget effektivt til brug hos børn og voksne , anvendt alene eller sammen med andre terapi metoder .

Valg Behandlinger


NiMH anbefaler patienterne at vælge behandlingsmetoder omhyggeligt , især med hensyn til depression hos børn. Musikterapi , psykologisk rådgivning og andre metoder som familieterapi kan være en god ide , alene eller sammen , for sager, der ikke er alvorlige . Hvis depression medicin er valgt som en behandlingsmulighed , tjekke med din læge om, hvorvidt medicin er godkendt af US Food and Drug Administration ( FDA ) til brug i behandling af depression hos børn . Ifølge den NIMH , er mindre kendt om behandling af depression hos børn end vides om depression behandling for voksne . Følg op regelmæssigt med din læge og musikterapeuter . Din læge og musikterapeut bør også kommunikere med hinanden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------