Position: sygdoms > hjerte >

spil for at undgå tab af hukommelse

   Som ordsprog siger , " Et sind er en frygtelig ting at spilde , " og som en person aldre , bliver han eller hun i stigende grad beskæftiger sig med tab af hukommelse . Ligesom vores fysiske krop har brug for motion , vores sind har brug for motion for gennem aktiviteter såsom at lære nye opskrifter , tager klasser i helt nye fag ved Fællesskabets uddannelsesprogrammer , eller læse udfordrende litteratur . En af de enkleste måder at holde din hjerne i form , er at spille flere spil anbefales til hukommelsen sundhed

spil, der involverer Strategi


Skak er et af de mest værdifulde spil til at holde sindet indberetningen . Den udfordrer spilleren til at forudsige , hvad en anden spiller kan gøre , samtidig med at finde ud af det mest fordelagtige flytte for sig selv . Den AARP selv anbefaler at deltage i en skak klub , ikke kun for hjernen motion , men også for støttende solidaritet . En anden favorit blandt AARP publikum er broen , et kortspil med en sund dosis af strategien , der også spilles med en gruppe .

Word og nummer Puslespil


Mange mennesker gør en daglig rutine at fuldføre det kryds og tværs eller Sudoku puslespil i avisen , en aktivitet , der er helt sikkert sundt for sindet . Holde kognitive færdigheder skarpe gennem krydsord , kan Scrabble og andre ord puslespil forsinke hurtig hukommelsestab i forbindelse med demens , ifølge forskere på Albert Einstein College of Medicine i New York , og udfordre hjernen på et tidligt tidspunkt kan udskyde negative virkninger af hukommelsestab ved at opretholde " hjernen vitalitet . " Ikke alene er disse metoder effektive til en vis grad , men også de er underholdende og afslappende .

Motion


Motion er sandsynligvis det mest populære og effektive måde at forhindre aldersrelateret hukommelsestab , og det er vigtigt at Bemærk , at fysisk træning kan indeholde masser af spil så godt. Enhver aktivitet, der er aerob karakter vil på samme tid , til gavn for både krop og sind . Denne type arbejde skal alderssvarende og kan omfatte svømning , gåture, spille aktivt med børnebørnene eller medbringes sunde vaner såsom at bruge trappen i stedet for elevatoren når det er muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------