Position: sygdoms > hjerte >

tilskud til folk, der har cerebral parese

   Cerebral parese ( CP ) , en neurologisk lidelse , der påvirker kroppens bevægelser og muskel koordination , kan være en økonomisk byrde for mennesker med handicap . Handicap tilskud kan hjælpe med at lindre nogle af de finansielle byrde som følge af CP . Statslige og føderale programmer sammen med private organisationer tilbyder handicap tilskud til cerebral parese

Betydning


I 2003 anslog Det Nationale Institut for Neurologiske Lidelser levetid cerebral parese -relaterede udgifter, der skal $ 921,000 . Handicap tilskud bidrage til at dække nogle af disse udgifter .

Typer


Der er en række private organisationer , der yder handicap tilskud til forskellige formål , såsom at betale for hjælpemidler til at tillade en person med CP at være mere uafhængige . Statslige og føderale regering programmer kan også yde finansiel nødhjælp til personer med cerebral parese .

handicappede børns Relief Fund


Den handicappede børns Relief Fund yder tilskud for at hjælpe med at betale for CP behandlinger , som fysisk terapi og kirurgi , og hjælpemidler enheder, f. eks kørestole og rollatorer , for børn med neurologiske lidelse . Tilskud fra handicappede børns Relief Fund kan søges en gang om året og giver et maksimum på 200 dollars.

Børns Charity Fund

Det handicap tilskud, som gives ud af Children's Charity Fond kan søges på årsbasis og give op til $ 500 til at betale for medicinsk udstyr .

Institut for Developmental Services ( DDS )

DDS handicap tilskud er til rådighed for cerebral parese patienter, som også mentalt udfordret . Dollaren størrelsen af de tilskud typisk spænder fra $ 600 til $ 1. 000 om året , med en årlig maksimum på $ 5. 000. Tilskuddet penge kan bruges til hjemmet behov, såsom udstyre en varevogn med en kørestol rampe .

Medicare Medicaid

Medicare er et føderalt program , der kan give sygesikring til børn med cerebral parese . Medicaid , en statsdrevne program , kan give sundhedspleje til voksne med cerebral parese .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------