Position: hotel888 > hjerte >

epidermal smertelindring

   En række metoder til smertelindring er blevet udforsket i medicinske kredse. Da smerte angriber kroppen på mange måder , er behandlinger fra medicin til fysioterapi til holistisk anvendte metoder . En mulighed for at smertelindring , for både kroniske og akutte smerter , er epidermal , eller gennem huden . Enkeltheden at anvende smerte patches er en af grundene epidermal smertelindring bliver udbredt . Endnu vigtigere er , de langvarige smertelindring det giver , og den minimale mængde af almindelige bivirkninger gør epidermal smertelindring mere regelmæssigt ordineret og vælges af patienterne .

Du skal bruge:
alle naturlige shampoo og conditioner
. Fugtighedscreme .
Olie.
Tea tree olie .

Heat Patches


Heat er en fælles behandling for smertelindring . Varmt brusebad og varme puder er ikke altid nem, men varme patches er tilgængelige til at behandle din smerte på farten . Lavet af jern , vand , kulstof og salt , disse patches genererer varme, når strygejernet er udsat for ilt .

Indkøb ThermaCare , Beyond Bodi Heat og Bengay på dit lokale apotek . Regelmæssig patches kan dække din arm eller ben , men større pletter kan købes for at dække større områder , som din ryg . Afhængigt af plasteret , kan det tage op til 15 minutter at varme op , og kan bæres i op til 8 timer. Varme plastre bør ikke være slidt mere end én gang i en 24- timers periode .

Is Patches


Betændelse forårsager smerte . At behandle en opsvulmet kropsdel , typisk bør du anvende is i 20 minutter et par gange hver dag . En nemmere måde at opnå den kølende fornemmelse uden at skulle bekymre sig om en utæt pose is eller dine frosne middag fra fryseren, køb is patches .

ThermaCare tilbyder også køling patches ud til varme terapi . Du kan også bruge Icy Hot til at modtage ydelser fra både kolde og varme .

Lidoderm Patches


En lidokain-baseret aktuelle medicin , Lidoderm patches tillade en lille mængde af narkotika i blodet , gennemtrængende bare dybt nok til at sooth beskadiget nerver og lindre smerter .

Wear Lidoderm patches i 12 timer ad gangen , tager en pause i 12 timer før ansøge . De er kun tilgængelige ved recept .

Duragesic

Den Duragesic plaster tilbyder en stærkere behandling af intens kroniske smerter . Den leverer fentanyl , som er en opioid smertestillende medicin , langsomt gennem huden og behandler smerter i op til tre dage .

Ligesom Lidoderm patches , Duragesic er kun tilgængelig ved recept .

Smerter Patch Side Effects

Du kan opleve døsighed , når du bruger en smerte plaster . Andre bivirkninger omfatter kvalme , svimmelhed , fald i blodtrykket og tab af appetit .

Fjern plasteret og ringe til din læge , hvis du har problemer med at trække vejret , mens plastret .

Smerter Cremer

Smerter medicin kan også blive distribueret via cremer .

Zonalon , som indeholder Doxepin , er et antidepressivt middel , og behandler smerte ved at blokere receptorer , der sender smertesignaler til hjernen .

menthol creme er også tilgængelig for midlertidig smertelindring . Den menthol prikker , der skaber en opvarmning fornemmelse , som lindrer musklerne .

Disse cremer også aktivere kroppens opiod receptioner , giver naturlig smertelindring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------