Position: hotel888 > hjerte >

grunde til ikke at have hip resurfacing operation

   Hip resurfacing kirurgi er et populært alternativ til traditionelle total hofte udskiftning kirurgi . Selv om en effektiv procedure , er hip resurfacing operation anbefales ikke til personer med bestemte problemer eller risikofaktorer . Hvad der følger er en liste over de væsentligste årsager til ikke at have hip resurfacing operation

Dårlig knoglekvalitet


For hofte resurfacing operation for at være effektiv , at hofteleddet være genopstået skal have god kvalitet ben lager . Dårlig knoglekvalitet , hvad enten overdrevent blødt eller misdannede , kan forebygge tilstrækkelig belægning af hofteleddet og er en væsentlig grund til ikke at have hip resurfacing operation .

Avaskulær nekrose


Avaskulær nekrose , som er en hip sygdom , der forårsager hoftebenet at blive skør og i mange deforme tilfælde , er generelt en stor grund til ikke at have hip resurfacing operation . Denne lidelse kan medføre en hip resurfacing implantat til at mislykkes .

Forrige hofteoperationer


Tidligere hofteleddet kirurgi , som resulterede i en væsentlig deformeret eller ændret hofteled er en væsentlig årsag til ikke at have hip resurfacing operation . Alvorligt ændret hofteleddet anatomi ville ikke tillade tilstrækkelig placering og fiksering af en hofte resurfacing protese .

Alder

At være skelet er umodent er en væsentlig grund til ikke at have hip resurfacing operation . Hip resurfacing kirurgi er kun udført på personer, der har nået deres maksimale voksenhøjde , dvs har nået skelet modenhed .

Osteoporose

Personer med osteoporose er oftentimes dårlige kandidater til hofte resurfacing operation . Stærk, sund knogle er et krav for at kunne implantere hip resurfacing protesen direkte på hoften ( femur ) ben . Osteoporose kan gøre hofter skrøbelige og svage , som kan forhindre tilstrækkelig implantering af protesen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------