Position: hotel888 > hjerte >

homøopatiske middel mod tilstoppet sinus med afveg septum

   Når du har en afbøjet septum , brusk , der adskiller din næse i to nasal passager er ikke centreret . Det hælder mod en passage eller det andet , hvilket gør , at nasal passage mindre . De mindre nasal passage fungerer ofte dårligt , og det kan resultere i problemer med bihulerne

Sinfrontal


Homøopatiske midler bruges ofte i ental . Du kan købe dem på naturlige fødevarer butikker for selvbehandling . Undertiden visse betingelser reagerer godt på en blanding af homøopatiske midler . Sinfrontal er en homøopatisk blanding skabt til at behandle tilstoppet eller inficeret bihuler . I et dobbelt-blindt , kontrolleret forsøg blev resultaterne som blev offentliggjort i september 2009 spørgsmålet om Anvendt Sundhedstjenesteforskning Economics and Health Policy , patienter med sinuitis inddrives fra deres symptomer hurtigere efter behandling versus dem, der tog placebo . Recovery varede længere så godt. Efter tre uger , som otte gange så mange patienter, der tager Sinfrontal forblev symptomfri som dem , der fik placebo .

Folk med en afbøjet septum , der er tilbøjelige til at tilstoppede bihuler og infektioner kan finde Sinfrontal en sikker og effektiv måde at behandle deres tilstand . Fordi det er et proprietært blanding , kan du nødt til at bede en homøopatisk praktiserende læge for at bestille den til dig, hvis din lokale helsekostforretning ikke bære det .

Generelt homøopatiske


Fælles homøopatiske behandlinger for tilstoppede bihuler omfatter Kali bichromicum , Marum verum teucrium og silicea . Kali bichromicum især adresser problemer med bihulerne , der er relateret til septum . Det er afledt af kalium bichromate , et mineral forbindelse. Marum verum teucrium arbejder på problemer med bihulerne , der fører til den ene side af næsen er mere tilstoppet end den anden --- en fælles begivenhed for mennesker med en afbøjet septum . Det er afledt af kat timian , et medlem af mynte familie af planter . Silicea hjælper bihuler , der udløser en masse tryk i hovedet . Ligesom Kala bichromicum , er silicea stammer fra mineral kilder .

Sikker Homøopatiske Behandling


Homøopatiske midler er stærkt fortyndet , hvilket gør dem generelt uden bivirkninger og bivirkninger . Men de producerer også meget forskellige reaktioner fra person til person . For de bedste resultater , når du tager et homøopatisk middel giver det omkring en time at arbejde . Hvis det ikke lindre dine symptomer , kan du prøve en anden løsning. Når du finder en løsning , der lindrer symptomerne tage en ny dosis hver gang dine symptomer begynder at komme tilbage . Når din tilstand rydder helt op, afbryde afhjælpe .

Homøopatiske midler kommer i sublingual perler eller dråber . For perler . placere 3A55 perler under tungen og give dem mulighed for at opløseFor dråber , sted 3A55 dråber afhjælpe lige på tungen og give dem mulighed for at absorbere et øjeblik før indtagelse .

Det er en god id¨¦ at rådføre sig med en homeopathist til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din sinus spørgsmål vedrørende afveg septum . Hun kan hjælpe dig med at reducere mængden af trial and error , og at få de mest tilfredsstillende resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------