Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man bruger proaktive løsninger til at komme af med acne

  Masser af mennesker lider af acne problemer i dag . Det er ikke bare en teenage problem længere , men voksne lider af det også . Der er mange forskellige måder at behandle acne fra butik købte produkter til hjem retsmidler og så er der Proaktiv Solutions . Proaktiv Solutions er en noget dyr acne behandling , der virker rigtig godt . Hvis kun det var ikke så dyrt ! Men hvis du har ekstra penge og har en rigtig hård tid at slippe af med acne og holde den væk , det er vel værd at prisen . Jeg bruger det hver dag og har ikke haft acne siden jeg begyndte at bruge det to år siden .

Du skal bruge:
varm, våd vaskeklud
. Fornyelse cleanser .
Vat eller pad .
Genoplivning toner .

Reparation lotion .
Tørt håndklæde .
Raffinering maske .
Grøn te fugtighedscreme .1 .
Wet dit ansigt med en varm vaskeklud . Ryst fornyelse rensnings og dup nogle på fingrene . Anvend det hele dit ansigt og vaske af. Tør dit ansigt med et håndklæde .
2 .
Tag et stykke vat eller pad og anvende revitalisere toner over hele dit ansigt . Må ikke vaskes denne ud . Lad det tørre på dit ansigt . Hvad jeg gør , mens jeg venter på det tørre , er børste mine tænder .
3 .

Når genoplivning toner er tør , tager reparation lotion og forsigtigt på hele dit ansigt . Gnide sig i rigtig god all over. Må ikke vaskes .
4 .
Brug raffinering masken . Når du får din første proaktive løsning i den mail , vil du få en gratis gave med det . Det vil enten være raffinering masken eller grøn te fugtighedscreme . Begge arbejder godt for din hud . Du kan bruge raffineringen masken to forskellige måder . Den første måde er at anvende det til hele din ansigt hver aften og lad det sidde i ti minutter, før vask det ud helt. Den anden måde er at ising lidt på dine bumser og lad det sidde natten over . Begge måder arbejde stor . Da jeg først begyndte at bruge det , jeg brugte det den første måde , men nu den anden måde, fordi det er nemmere og virker lige så godt . Raffineringen Masken vil tørre ud af din bumser og slippe af med dem fuldstændigt. Du vil ikke få den raffinering maske hver gang du får en ny forsyning af proaktive i mailen , så hvis du kan lide det du måske ønsker at købe det separat . Et udbud kan vare lang tid , hvis du kun ising en lille smule på dine bumser hver nat .

gode råd og advarsler


 • Prøv proaktive løsninger en gang om dagen , når du først begynder at bruge det til at se, hvordan din hud reagerer på det . Hvis din hud begynder at blive rød og irriteret , skal du afslutte bruge det . Hvis det reagerer godt , efter en uge , begynder at bruge den to gange om dagen .
 • Hvis du får grøn te fugtighedscreme , anvende det efter påføring af reparation lotion . Det virker godt med fugtgivende din hud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------