Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan bekæmpe endometriose

  Endometriose er en kvindelig helbredstilstand , der opstår , når cellerne vokser på ydersiden af livmoderen . Årsagerne til endometriose er fortsat ukendt , men den påvirker hovedsageligt kvinder , der er i deres reproduktive år
1 .
Endometriose er også kendt for at påvirke kvinder , der er tynd og færre kvinder i deres postmenapausal år . Endometriose kan forårsage en masse fysisk ubehag og smerte , men ikke altid .
2 .
Der er få ting , du kan gøre for at forebygge og behandle endometriose i naturlige måde . At forebygge endometriose , kan kvinderne tage kvindelige hormon balance urter såsom sort Cohosh , Hindbær Te og Vitex . Vitex er en stor supplement , der vil sørge for dine hormoner ikke flactuate .

3 .
Rengøring leveren med herb Milk Thistle vil gøre din lever fungerer optimalt , så det kan slippe af med overskydende østrogen og som kan bidrage til at mindske symptomerne på endometriose og hjælpe forhindre endometriose .
4
Undgå caffeinted drinks og rød , ikke-. økologiske kød kan hjælpe den betingelse , også . Hvis du ikke er på udkig efter naturlige måder at kontrollere og forhindre endometriose , kan du bede din læge til at ordinere en P-piller , der vil holde dine hormoner fra flactuating og p-piller kan hjælpe forebygge endometriose .
5 .

En af stor naturlig kosttilskud , at kvinder med fibromer og endometriose kan drage nytte af , er Nattokinase og Serrapeptadase . Disse tillæg er i stand til at skrumpe fibromer og hjælpe forhindre endometriose .
6 .
Kvinder med endometriose bør undgå at bruge Aloe Vera . Aloe Vera drikke eller kosmetiske produkter såsom ansigtscremer , SPF indeholder ofte Aloe Vera . Aloe Vera årsager og fremmer nye cellevækst og bør undgås af kvinder med fibromer og endometriose , fordi disse betingelser er forårsaget af nye celle vækster .
7 .
Spis healhty og inkludere i din kost god mængde friske eller kogte grøntsager og drikke juice , sund urtete gerne hindbær te .

gode råd og advarsler


 • Brug denne artikel til orientering alene. Tak .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------