Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man stopper og lindre hovedbunden klør naturligt

  Under en kløende hovedbund kan være irriterende og distraherende . En person med denne type af hovedbunden betingelse kan bruge shampoo , men nogle mennesker foretrækker naturmidler . Heldigvis er der flere måder at håndtere og forebygge hovedbund kløe uden brug af kemikalier . Når en kløende hovedbund fortsætter efter hjem retsmidler , dog kan en tur til en læge hjælpe . Nogle hovedbunden forhold kræver lægebehandling

Du skal bruge: .
All- naturlige shampoo og conditioner
Fugtighedscreme .
Olie.
Tea tree olie.

Forkæl kløende hovedbund


en .
Brug en shampoo eller balsam , som er lavet af helt naturlige ingredienser og er beregnet til følsomme skin. This kan hjælpe hvis din kløe skyldes en følsom hovedbund eller allergi over for kemikalier, der findes i shampoo og balsam .
2 .
nedsætte hyppigheden hvormed du vasker dit hår . Vask dit hår for ofte kan fratage din hovedbund af sine naturlige olier og bidrage til kløe .

3 .
Hold dit hår godt fugtet for at forhindre udtørring , der bidrager til kløe . Vælg en lys fugtighedscreme , der ikke vil irritere din hovedbund eller tilstoppe dine porer . Ifølge Natural-HomeRemedies. org , kan du bruge tidselolie som en fugtighedscreme .
4 .
Buy hårstylingsprodukter , der er lavet af helt naturlige ingredienser, der er høstet fra planter . Dette kan afhjælpe kløe , der er forårsaget af kontakt med irriterende kemikalier .
5 .

håndklæde tørre dit hår eller lade den lufttørre . Varmen fra blæse tørretumblere kan tørre din hovedbund nok til at forårsage kløe eller bidrage til det .
6 .
drikke mere vand. Drikker for lidt vand kan bidrage til tør hud , der klør over det hele, herunder om din hovedbund .
7 .
Slip af med hovedlus . Nogle mennesker forsøger belægning deres hår med mayonnaise og sætte en badehætte over den coatede hår overnight. This kan kvæle lusene , så du kan vaske det ud og kam dit hår med en lus kam i morgen .
8 .
Tilføj et par dråber tea tree olie til din shampoo til behandling af skæl , som er markeret med hvide flager , som kaster fra hovedbunden og bidrage til kløe . Ifølge NaturalHealthnBeauty. com , kan det også bidrage til at mætte dit hår med æble cider eddike og wrap dit hår i et håndklæde , vask det ud efter ca 60 minutter .
9 .
Løsn skalaer af psoriasis i hårbunden eller seborrheic dermatitis ved at anvende olie til hovedbunden og dækker dit hår med en badehætte , før du går i seng om natten . Begge betingelser er markeret med rød hud , udvikling af skæl på hovedbunden og kløe . Ifølge Mayo Clinic , kan mineralolie fungere godt til at lindre disse betingelser.

gode råd og advarsler


 • Sommetider svampe og hud betingelser give en kløende hovedbund og kræve medicinsk behandling . Hvis du har kløe , der ikke er lettet efter at have prøvet naturmedicin , se en læge eller hudlæge .
 • psoriasis i hårbunden og seborrheic dermatitis forårsager lignende symptomer. Men med seborrheic dermatitis , røde pletterne af huden er fedtet , mens psoriasis i hårbunden patches er dækket med skæl , der vises sølvfarvet . Skalaerne i seborrheic dermatitis er nemme at fjerne , mens psoriasis i hårbunden skalaer kan forårsage blødninger ved fjernelse . Derudover kan psoriasis i hårbunden dukke op ud over en persons hårgrænse mens seborrheic dermatitis er usandsynligt, at gøre det.
 • Undgå at ridse . Skrabe yderligere kan irritere din hovedbund , gør det endnu itchier . Det kan også medføre åbne sår til at blive vist på din hovedbund , som kan blive smittet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------