Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man behandler sure opstød naturligt og slippe af halsbrand uden medicin

  Med dagens stressende livsstil og fastfood kost , har næsten alle lidt med lejlighedsvis syre refluks eller halsbrand . Mange mennesker selv lider af halsbrand på daglig basis . Hvis du finder dig selv med en Firey tilfælde af syre refluks efter en stressende dag på arbejdet eller en tur til dine foretrukne middag , kan du prøve disse forslag til at dulme sure opstød hurtigt uden syreneutraliserende medicin

Du skal bruge: .
Yourself
Åbent sind .


1 .
Skift til noget mere komfortabelt . Hvis du finder dig selv lider af over nydelse halsbrand , ændre til noget løs og behagelig . Begrænsning af tøj på en fuld mave lig ubehageligt tryk , der kan forårsage mave syre til at stige op i spiserøret . At stigningen i mavesyre , er , hvad der forårsager halsbrand . Men det problem kan let løses ved at ændre i noget løs , der ikke vil tilføje pres på din mave .

2 .
Prøv aloe vera for halsbrand . Du kan finde aloe vera juice på mange vitamin butikker og helsekostforretninger . Aloe Vera har været brugt i århundreder til behandling af mave- gener , især dem, der forårsages af inflammation som sure opstød . Drikke et glas aloe vera juice er en stor naturlig afhjælpe for syre refluks .
3 .
neutraliseres din mavesyre . At lindre halsbrand , det bidrager til at bringe ned surhedsgrad din mavesyre . Den nemmeste måde at gøre dette på er med et glas mælk . For mere syreneutraliserende magt , prøv natriumbikarbonat ( bagepulver ) . Vær forsigtig , når du tager bagepulver for syre refluks . Denne metode er ikke anbefalet til dem , der har forhøjet blodtryk , eller som er på en diæt med lavt natriumindhold .
4 .

Eller gør lige det modsatte . Af grunde ukendt for den medicinske samfund har mange mennesker fundet halsbrand relief med brug af æble cider eddike . Det er teoretiseret , at det måske eddike hjælper med at bryde ned ufordøjet mad i maven , derfor gør mere plads og forhindre syre fra at blive skubbet op i spiserøret . Masser af mennesker sværger ved dette sure opstød hjem afhjælpe
5
at lindre natten halsbrand , sover i en vinkel . aldrig fladt på ryggen . Prøv ligger sidst hovedet af din seng op på telefonbøger . Sove i en vinkel , vil lindre halsbrand ved hjælp af tyngdekraften som en støtte til at holde mavesyre ned, hvor det hører hjemme . De fleste læger , der behandler GERD anbefale sove i en vinkel om natten halsbrand relief .

gode råd og advarsler


 • Hvis efter at have prøvet alle de ovennævnte metoder, finder du ingen lettelse for din hyppige halsbrand , kan du have syre refluks sygdom . Tal med din læge om dine symptomer og behandlinger , du har prøvet . Hvis syre refluks er mistanke , kan din læge være i stand til at ordinere antacid medikamenter såsom Nexium eller Prevacid at hjælpe .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------