Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man får naturlige gigt nødhjælp

   Gigt er en gigt tilstand , der er anlagt den ved en overproduktion af urinsyre . Betingelsen kan forårsage smertefulde hævelser , ømhed og stivhed i leddene . Men der er ting , som du kan prøve og bruge til at opnå naturlig gigt nødhjælp , hvis du er en Lidende
1 .
Påfør en kold komprimere til det betændte område for at afhjælpe nogle af de hævelse og smerte for at opnå nogle naturlige gigt relief . Det kan være ubehageligt i starten , men snart område bør løses med en smerte bedøvende fornemmelse . Gør dette i 10 til 15 minutter ad gangen-lad ikke et koldt kompres på i længere tid
2
Påfør en varm komprimere til at stimulere blodgennemstrømningen og hjælpe med at lindre dem. smertefuld gigt eller gigt symptomer .

3 .
Lad det ramte led eller område for at hvile og være aktivitet fri for fysiske gigt relief. Overdreven flytning af en allerede betændt kropsdel vil kun lykkes i at få dig mere sorg og tillade det bud område til at blive endnu mere irriteret .
4 .
Undgå fødevarer og drikkevarer , der fremmer urinsyre produktion og /eller vil forværre denne tilstand . Disse fødevarer består af , men er ikke begrænset også: . rødt kød , animalsk fedt , fisk og skaldyr , sojamælk , ærter , bønner , højt fedtindhold mejeriprodukter og alkohol ( øl mere specifikt )
5

Forøg dit indtag af sunde fødevarer , drikkevarer og andre fødevarer , der kan hjælpe med at forhindre udbrud af smertefulde anfald af gigt og fremme naturlige gigt lindring ved hjælp af forebyggelse . Disse fødevarer består af , men er ikke begrænset til : fedtfattig mejeri , vand , æg , nødder , frugt /bær ( især kirsebær , hindbær og brombær ) , kaffe ( potentielt ) og grøntsager .
6 .
Opretholde en sund vægt , men undgå at tage på en ny " kost plan "for at få nogle naturlige gigt relief . Podagraanfald synes at være mere almindelige hos personer , som er over-vægt , så vægtvedligeholdelse kan være i stand til at spare dig for nogle smertefulde gigt betændelse .
7 .
Kig i målrettede øvelser, der er kendt for at hjælpe med at forhindre ledstivhed , smerte og inflammation . Disse kan ikke arbejde under et angreb , men gennem forebyggelse og afskrækkelse kan stadig give dig nogle naturlige relief af de smertefulde følger af gigt .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------