Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan bekæmpe almindelig forkølelse

  Der kan være ingen helbredelse for en almindelig forkølelse , men der er måder til bekæmpelse af det ved hjælp af forebyggelse og hjem retsmidler

Du skal bruge: .
Echinacia
Honning.
Citron .
Vand .

Salt .
Cup .
Vicks Vapo Rub .
En dejlig seng .1 .
Hvordan forhindrer man at få kolde ? Først får nok hvile og spise pleanty af vitamin rige frugter og grøntsager . Men hvis du begynder at føle , at hængende følelse eller den lille snurre i bagsiden af din hals , få nogle echinacea te og satte kedlen i kog . Echinacea vil bidrage til at øge dit immunforsvar . Drik som angivet på æsken.
2 .
Hvis ovenstående ikke virker , er det tid til at bringe de store kanoner . Fortsætte med at drikke det Echinacea te . Du ønsker at drikke en masse varme væsker , så når du ikke drikker echinacea te , varme op en kop vand , mix i en spiseskefuld honning , 2 tsk citronsaft og nipper væk .

3 .

at rydde eventuelle flaskehalse , varme op en kop vand og opløse 1 /2 teskefuld salt i vandet . Du vil gurgle denne i 30 sekunder og spytte det ud . Dette vil bryde op slim ( og du behøver ikke at gøre det dyrere og uncofortable neti pot ) .
4 .
natten , og det lyder mærkeligt , men det arbejde , RUB vicks Vapo gnide på bunden af dine fødder . Tro mig , vil du blive overrasket over hvor godt denne rydder op din conjestion .

gode råd og advarsler


 • Sørg væv er super blødt , så næsen ikke avner . Sørg også for at holde næsen godt fugtet med din foretrukne fugtighedscreme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------