Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan hjælpe mund smerter og mund arch smerte

   Mange af os lider af fodproblemer . Vores fødder tage hovedparten af lange over arbejdet dage. Der er mange nerveender og ledbånd i foden , og foden buer som når irriteret kan føre til mund smerter . Her er nogle ideer til at hjælpe med at lindre smerter i fødderne
1 .
først, hvis du er nødt til at bære høje hæle bære laveste helbrede du kan finde . Du kan tage et par ekstra flad helbredt sko og bære dem til og fra arbejde eller når du går ud til frokost . Du bør bære rundet tå sko når det er muligt , pegede toe sko bør undgås . Hvis du har problemer med din buer forsøge at købe sko der er store nok til at tilføje arch støtter . Hvis du er nødt til at stå i lange perioder , så sørg for at tage nogle pauser og hvis det er muligt hæve dine fødder op på en stol . Dette vil flytte blodet væk fra dine fødder og mindske hævelse .
2 .
Når du kan give dine fødder en sættetid . Læg to tabellen skeer af Epson salte i en gryde med varmt vand . Lad dem trække i 15 minutter og derefter tørre med et blødt håndklæde og anvende nogle terapeutiske lotion eller magt . Du kan også køre koldt og varmt vand på dem det vil få blodet flyder og slappe af dine fødder . Har en ven eller partner give dig en fodmassage . Få dem til bruge baby olie , fugtgivende lotion og gnid dine heler og buer med medium lys strøg bruge deres tommelfingre og fingre . De bør forsigtigt klemme , rotere , og træk hver tå for at lindre spændinger .

3 .
Du bør udvise fødderne og sørg for at bære korrekt montering gå eller løbe sko . Du kan placere en golfbold på gulvet og med skoene roll golfbold med fødderne , mens du sidder i en stol . Du kan også prøve og afhente genstande som kugler med tæerne. Sørg for at holde din tå negle trimmet til at hjælpe med at forhindre nedgroede tånegle . Når du køber sko sikre, at de passer ordentligt . Sko fit gode vilje reducere mange fodproblemer . Dine sko bør støtte buer og fjerne chok, da din fod rammer jorden . Hvis du opdager , at dine fødder er såre så måske er det tid at udskifte dine sko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------