Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan lindre en stress hovedpine med supraorbital foramen akupressur

   Anvende akupressur til forskellige trykpunkter på kroppen har vist sig at lindre en stress hovedpine og andre hovedpine symptomer . Uanset om det er en stress hovedpine eller sinus hovedpine , anvende akupressur til supraorbital foramen kan lindre stress hovedpine symptomer meget hurtigt
1 .
For at kunne anvende akupressur på supraorbital foramen du har fået at vide, hvor du kan finde det . Det er et langt navn , men det er ikke så svært at finde . Jeg har inkluderet et billede af kraniet til at hjælpe dig med at identificere og finde supraorbital foramen .
2 .
Placer din tommelfinger på bunden af din øjenbryn /toppen af øjenhulen . Fornemmelse for en fordybning i øjenhulen knoglen . Indrykningen vil føle buet . Denne indrykning er supraorbital foramen .

3 .
Når du har fundet indrykning , sted tommelfingeren ( tommel print side) på indrykningen . Nu vil du anvende akupressur . Tryk på op og hold presset i 15 sekunder. Trykket skal være fast og rent faktisk kan føle smertefulde afhængigt af sværhedsgraden af din hovedpine .
4 .
Anvend akupressur på både venstre og højre øjenhuler . Gentag om nødvendigt for at hjælpe med at lindre hovedpinen smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------