Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan minimere allergi i dette forår

   Har du gruer foråret på grund af allergi sæsonen ? Der er mange måder, du kan minimere din udendørs allergi og nyder at være uden for denne tid af året
1 .
Inden planlægningen af din udendørs aktiviteter her i foråret , skal du være opmærksom på pollen niveauer . Generelt er pollen er størst om morgenen , 5:00 til 10:00 , samt i den tidlige aften . Breezy dag også har en tendens til at blæse pollen rundt .
Lavere pollen niveauer forekommer i de sene eftermiddagstimer , samt på køligere , cloudier , vådere dage .
2 .

Du ønsker måske at lære om , hvad der er kaldt " Pollen Count ", som måler kerner af pollen per kubikmeter . Du kan fange det på din lokale nyheder , eller endog online . De fleste allergier blusser op , når pollen tælle er 20 til 100. Hvis pollen optælling er højt , kan du tid dine udendørs aktiviteter , når pollen tallet er lavere , eller undgå udendørs så meget som muligt .

3 .
anden god måde at undgå allergi i foråret , er at undgå hængende dit vasketøj på tørresnoren . Mens intet slår duften af line- tørrede plader , håndklæder og tøj , kan pollen nemt blive hængende i stoffet og bringes ind i dit hus . Vælger en tørrestativ inde eller bruger tørretumbleren i stedet .
4 .
Efter kommer ind fra udendørs , så sørg for at ændre din tøj og brusebad , hvis det er nødvendigt, at skille dig af nogen pollen , der kan dvælende på huden eller i stof dit tøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------