Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan slå søvnløshed for at få en bedre nattesøvn

  At være en søvnløs eller ikke får god søvn er ingen picnic i parken . Uanset om det er din hjerne nægter at slukke eller din krop ikke at blive træt, er det ikke underligt , at mange mennesker har været på jagt efter svarene for søvnmangel-en mangel på søvn . Jeg har været en søvnløs det meste af mit liv , men i årenes løb har jeg lært mange nyttige tips at få en god nats søvn

Du skal bruge: .
Et dejligt komfortabel seng
.
En positiv holdning .
.

En træt krop .
.


1 .
Vær aktiv i løbet af dagen . Nogle gange din krop bare har for meget energi tilbage i tanken, når det er tid til at gå i seng . En måde at lindre det på er at arbejde ud eller tage en løbetur i løbet af dagen . I min erfaring , at udøve 4 timer før jeg planlægger at sove normalt giver mig den bedste resten .

2 .
Tag et varmt bad før du hovedet i seng . Et varmt brusebad giver mulighed for varme terapi til at lindre kroppen . Varmen terapi hjælper musklerne slapper for at få din krop i en rolig tilstand nødvendige for en bedre nattesøvn .
3 .
Light strækker og massage . Disse aktioner på muskler kan bidrage til at afhjælpe The Kinks og sår i løbet af dagen , der kan helt sikkert sikre en mere behagelig søvn .
4 .

Udfør dit arbejde . Dette er meget vigtigt for folk, der har frister eller kommende projekter . Angst eller foruroligende over ufærdige opgaver kan bidrage til søvnløshed . Hvis du har angst over en kommende projekt på grund af næste måned , skal du indstille kortsigtede mål for projektet . Du vil hvile nemmere at vide, at du gør fremskridt hen imod gennemførelsen af det samlede projekt .
5 .
Gør noget kedeligt . Jeg plejer foretrækker at læse en bog , fordi jeg kan lide at lære , selv om det er kedeligt . Nogle andre har foreslået at stirre på vægge eller tælle baglæns . Find en kedelig opgave for dig selv og gøre det .
6 .
Tag en sove støtte . Der er mange produkter på markedet med forskellige mekanismer , der kan hjælpe dig sove . Kontakt din læge før du foretager et valg , og spørg hvilken en ville være den mest fordelagtige for dig . Dette er ikke en rute jeg ville tage let på, men det er en farbar vej til forskning , hvis andre metoder er mislykkedes dig .
7 .
Vær glad for ethvert antal timer du sover , selvom det er bare 1 time . Når jeg overvandt den vrede og skuffelse over aldrig at få min "8 timer " søvn en dag , jeg var i stand til at sove mere og sover bedre . Må ikke blive for fikseret på ideen om at få den rette mængde søvn . Lyt til hvad din krop fortæller dig , nogle nætter er det måske ikke engang brug for så meget søvn

gode råd og advarsler


 • Sørg din seng og hovedpuder er komfortable .
 • Prøv ikke at gøre arbejdet på din seng .
 • Vær taknemmelig for enhver form for hvile du får .
 • Selv hvis alle disse tips du måske ikke får god eller tilstrækkelig søvn .
 • Vær tålmodig .
 • Du må ikke give op .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------